2777
2789

اینهمه من و مادرم با درستی باهاش حرف می‌زنیم یاد نمیگیره کافیه یکی از همسن و سالاش یه حرف بی ادبی بزنه سریع یاد میگیره

خیلی مامانمو اذیت میکنه

حیف عمر آدم ک پای بچه بزاری

البته پدرم خیلی لوسش کرده

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچس بیخیال

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(حیف عمر ادم که‌پای بچه بزاری)

شما خودتم یک زمانی بچه بودیا😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

(حیف عمر ادم که‌پای بچه بزاری)شما خودتم یک زمانی بچه بودیا😅

منو میگن آروم بودم😂😂کلن بچه اولیا بدبخت و آرومن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بزنش تربیت نمیشه ولی اعصابت اروم میشه😂البته شوخی کردم خودم مخالف زدن بچه هام .بچست و تاثیر پذیر .زی ...

اتفاقا الانی زدمش زنم زد بابام گزارش داد😂😂😂

وای خداا یعنی به پای پسر داییام میرسن مه همه چی رو میدونن خیلی بی تربیتن خیلی خیلی

حالا اونارو میگیم پسرن شیطونن

منو میگن آروم بودم😂😂کلن بچه اولیا بدبخت و آرومن

همین دیگه عزیزدلم بچه ها فرق میکنن

بعدشم بزار خود پدرمادرت تربیتش میکنن

بچه ها یک سنی فکر میکنن خیلی خفنن فحش بد یاد گرفتن بدن

و تاثیرشون از همسن و سالاشون بیشتره برای همین تو اون سنا باید مراقب باشی با کیا میگردن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خواهر منم همینه کلا بچها دنبال حرف زشت جدیدن یاد بگیرن فک میکنن چی کشف کردن

کاش درست بشن من ازدواج کردم یروزم ک میام خونه بابام جنگ داریم😂

همین دیگه عزیزدلم بچه ها فرق میکنن بعدشم بزار خود پدرمادرت تربیتش میکننبچه ها یک سنی فکر میکنن خیلی ...

من ازدواج کردم تا وقتی ک ۴ سالش بود و من مواظبش بودم خیلی آروم و مودب بود

منکه رفتم پدرو مادرم هی گزاشتن با دختر همسایه و دختر خاله و...بازی کنه

یه حرفهای +۱۸ امروز زد ک من سرگیجه گرفتم از حرص

کاش درست بشن من ازدواج کردم یروزم ک میام خونه بابام جنگ داریم😂

نه درست بشو نیستن تا سرشون ب سنگ بخوره 

من خواهرم هر حرفی میخاد جلو همه میزنه بعدم که میگیم چرا گفتی میگه شوخی کردم 😐

نه درست بشو نیستن تا سرشون ب سنگ بخوره من خواهرم هر حرفی میخاد جلو همه میزنه بعدم که میگیم چرا گفتی ...

خواهر منم یه خبر چینی شده روزی ده تا شر میگیره