2777
2789

من با کلی خوشحالی رفتم کلاس موسیقی ثبت نام کردم امروز اولین جلسه ام بود.می خوام برم کلاس سنتور خیلی دوس دارم یاد بگیرم.

قبلا پدرم نمیذاشت برم می گفت فضای کلاسای موسیقی رو دوس ندارم. از نظر اجتماعی مدنظرشون بود می گفتن اساتید یکم فاسد هستن که خب واقعا همینه یه مقداری چشمشون پاک نیست گرچه منظورم همه نیست فضای سالمی نداره امیدوارم متوجه منظور شده باشید من به احترام پدرم خودم رو مشغول فعالیت های دیگه کردم زبان و کلاس آشپزی و کیک پزی میوه آرایی و...

گفتم حالا که دیگه ازدواج کردم برم یاد بگیرم

همسرم میگه فضاش رو دوس ندارم و استادت مرد هست خوشم نمیاد توو یه اتاق باشین حس بدی دارم و این حرفا 

من نمی دونم واقعا چرا همش باید دخالت بشه توو زندگی من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاد زن بردار و دهن شوهرتو ببند

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

مگه نمیگی قبول داشتی؟الان سر همسرتون هم قبول داشته باش!

شما باید به پدرت همون موقع میجنگیدی و میرفتی 

چون شوهر حساس تر هست تو این قضیه ها تا پدر (حرف هیچکدوم منطقی نیست)

استاد زن بگیر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی جاها استاد زن دارن اگه فقط مشکلشون اینه 

ولی منم همیشه فکر میکنم کاش بشه آدم خونه پدرش به آرزوهاش برسه که بعداً شوهر مانع نشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما