2777
2789
عنوان

من پدرم وضعیت مالی خوبی نداره بعد

734 بازدید | 64 پست

سلام دوستان

من در شرف ازدواجم

و پدرم درآمد خوبی نداره، از خانوادم انتظار خرید جهیزیه ندارم. چون مطمعنم اگه پدرم داشت هیچی برام کم نمیذاشت. در حد یه مقدار ظرف و پتو و این چیزا میتونم به عنوان جهیزیه ببرم.

خواستگارمم وضعیت مارو دیده. راجع به جهیزیه حرفی نزدیم. فقط یه دفعه پیش مشاور گفت به جهیزیه فکر نکنم باهم انجامش میدیم.

الان نگران حرف خانوادشم🫠 ممکنه وقتی خودِ خواستگارم پذیرفته، خودش یا خانوادش بعدا سرم منت بذارن یا به روم بیارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم خواستگارت هست 

بقیه بیخیال

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وام ازدواجت رو بگیر بده جهیزیه کافی نیست ولی چیزای زیادی میشه باهاش گرفت . واجب هارو بخر . شوهرت هم فسطاش رو بده . اگه واقعا دلی میخواد کمک کنه پیش هیچکس هم حرفی نزنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

باید بهش بگی 

با وام ازدواج خیلی چیزا میتونی بخری

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وقتی خودش پذیرفته سعی کنید اصلا اونا نفهمن ک کی جهاز رو خریده و جوری وانمود کنید که انگار شما خریدین بعدهم اصلا فهمیدن هم مهم نیست سعی کن حرفاشون برات پشیزی مهم نباشه اصل خودت و شوهرتی ک خداروشکر فهمیده هست اصلا حرفهای اونا و بقیه برات مهم نباشه اصلا

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

به شوهرت بگو نگه جهیزیرو برات خریده بگه تو آووردی بعد خانوادت خورد خورد پولشو بدن بهش یا اینکه پولم ندادن کلا همسرت نگه 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺