میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
عموی من چند سال پیش یه بیماری سخت که سرطان روده بود رو پشت سر گذاشت و خوب شد چند ماه پیش از این ویروس جدیدا که گوارشی بود گرفت اشتهاش صفر شده بود با شیکوریدین اشتهاش برگشت و هیچ مشکلی براش درست نکرد قرص
منم همین بودم، باور کن با زور تو معدم جا باز کردم، 40 سالم هس، از 20 سالگی ما هممون دچار بی اشتهایی ارثی میشیم تا همین یکی دوسال قبل که هر راه دارویی امتحان کردم، همش موقتی، خودم رو مجبور به خوردن کردم، معدم که جا باز کرد، الانم درسته خیلی زیاد نمیخورم، اما خیلی فرق کردم 60 کیلو شدم
ضمنا مولتی ویتامین و قرص زینک هم برا اشتها خوب هستن و عوارض ندارن، لیمو ترش تازه هم به غذاهات بزنی م ...
عزیز دلم من همه ی این راه هارو رفتم
نه یکبار بلکه ۱۰بار
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
عموی من چند سال پیش یه بیماری سخت که سرطان روده بود رو پشت سر گذاشت و خوب شد چند ماه پیش از این ویرو ...
باشه عزیزم میگیرم اینارو