2777
2789
عنوان

کسی برای چاقی سیپروهپتادین خورده

231 بازدید | 37 پست

بچه ها من کات کردم ۳کیلو کم کردم

الان دیگه هیچی ازم نمونده اشتهام ندارم

کسی تونسته با سیپرو چاق بشه؟

چند کیلو در چند ماه؟

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

چند کیلویی

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه امضای منو کپی کردی 😄😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

۴۷

قد؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه امضای منو کپی کردی 😄😄

والا من از وقتی که عضو سایتم امضام همینه

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

من دوماه سیپرو هپتادین خوردم اشتهام رو زیاد کرده بود یکمم وزن اضافه کردم در حد سه چهار کیلو اما چون از خانواده انتی هیستامیناست رطوبت بدن رو کم میکنه یه مشکل دیگه داشتم اونو بدتر کرد قطع کردم

قد؟

عزیزم نسبت به قدم وزنم کمه 

من فقط خواستم ببینم کسی مصرف کرده

۴۷

ابدأ نخور، بعد از قط کردن به همون وزن سابق برمیگردی، تازه همون ته مونده ی اشتها هم به واسطه سیپرو از دست میره و کلی هم عوارض داره، هم عصبیت میکنه، لب و دهن رو خشک میکنه، هورمونها رو به هم میریزه، اوایل هم شدید خاب آور هس، یعنی گیج و کسل میکنه، از رو سالها تجربه گفتم، عوض اینها، هر شب بعد از شام مقداری تخمه سیاه بخور وزنت میاد بالا، در اون هم زیاده روی نکن که چربی خون بگیری، آهسته و پیوسته بخور 

چاق کنندس ولی عوارض داره

چقدر چاق میکنه در چند ماه؟