2777
2789

از یه پسری خیلی خوشم میومد رفتم ازش خواستگاری کردم اما اون جواب منفی داد چون درگیر گذشتش بود و عشق سابقش رو دوست داشت 

اما الان که ۶ ماه از این ماجرا گذشته من هنوزم نتونستم فراموشش کنم از اون روز که جواب منفی داد من حالم اصلا خوب نیست و همیشه قلبم درد میکنه و گریه میکنم 

خیلی دلم براش تنگ شده ، اون اصلا منو یادش نیست اما من دارم از دلتنگی دق میکنم 

چی کار کنم 

حتی غذا هم نمیتونم بخورم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

اشتباه میکنی عزيزم

درکت میکنم سخته

اما نباید بذاری به خاطر کسی که نمی خوادت زندگی خودت بهم بریزه ، هیچکس ارزش نداره به خاطرش خودت رو اذیت کنی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اشتباه میکنی عزيزمدرکت میکنم سختهاما نباید بذاری به خاطر کسی که نمی خوادت زندگی خودت بهم بریزه ، هیچ ...

چیکار کنم دست خودم نیست 😔 قلبم همش درد میکنه میترسم بیماری قلبی بگیرم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم دست خودم نیست 😔 قلبم همش درد میکنه میترسم بیماری قلبی بگیرم

من بابام فوت شد انقدر گریه کردم و استرس داشتم قلبم به مدت مشکل پیدا کرد همش جام تو مطب دکتر و بیمارستان بود

الان فهمیدم چقدر خودم رو عذاب دادم بابام که دیگه بر نمی گرده

توهم میدونم نمیتونی فراموش کنی اما سعی کن به خودت ضرر نرسونی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است