2777
2789

بدون اینک دلیلشو بفهمی باهات سرد بشن و بپرسی چی شده بگن خستم یا سرم شلوغه طرف پسره 

ولی من فکر میکنم این حرفا چرته بنظرم برگشته به اکسش 

حتی ازش پرسیدم چرا حوصله نداری حرف بزنیم گفت چرت و پرت نگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هم بده 

تا آخر عمر مثل یه خلأ و یه سوال بی جواب گوشه دل آدم میمونه 

همش فکر میکنی چی شد چرا رفت 

به نظرم در این مدل روابط وظیفه دارن توضیح بدن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من خودم اینجوریم کار درستی نیست طرف مقابل آسیب میزنه ولی بعضی وقتا فقط گذاشتم و رفتم بدون دلیل بدون ...

طرف رلم نیست اصلا من دوسش داشتم یمدت خودش باهام خوب شد بعدم بی دلیل بد شد

چقدر هم بده تا آخر عمر مثل یه خلأ و یه سوال بی جواب گوشه دل آدم میمونه همش فکر میکنی چی شد چرا رفت ب ...

رل نبودیم من دوسش داشتم خودش خوب شد خودش رفت خودش از صبح تا شب پیام میداد خودش حالمو نمیپرسه

بزرگترین ظلمه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚