2777
2789
عنوان

ای لعنت به شوره چرب

68 بازدید | 14 پست

چیکار کنم پاکسازی بشه کف سرم 

من موهامو تراشیده بودم وقتی موهام تقریبا ۳ سانت بود زاحت شسته میشد حتی یدونه هم نمیریخت حتی تو حموم یدونه هم جدا نمیشد  الان موهام بلند تر شده کف سرم شوره های چربش تمیز  نمیشه  موهام ضعیف شده دوباره  دلیلش هم فقط همین شوره چربه  باید چیکارش  کنم

💕 F💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شامپو اویدرمم گفتن خوبه اثر نداشت برا شوره هام

این شامپو که گفتم دکتر برای شوره برام نوشت.  اصلا تخصصی برای شوره هست.  یعنی بعد دو بار استفاده کامل شوره سرم خوب شد. مثل اب هست روی انیش

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

این شامپو که گفتم دکتر برای شوره برام نوشت. اصلا تخصصی برای شوره هست. یعنی بعد دو بار استفاده کامل ...

بعد قطع شامپو شوره برنگشت؟؟؟  شوره چرب داشتید؟؟ 

اخه این شوره چربو  از بین ببرم  دیگه ریزش مو ندارم

💕 F💕

والا شامپو اویدرمم گفتن خوبه اثر نداشت برا شوره هام

شامپو سلنیوم سولفاید بخر استفاده کن اگه تاثیر نداشت بیا اینجا شماره حساب بده. پول شامپو می ریزم به حسابت 

انقدر از این شامپو مطمئن هستم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من چربی سرم از دو سال پیش شروع شد اما بعدش الان نسبت پارسال هیلی کم تر شده ولی این شوره چرب ...

برا من که هی بیشتر میشه ریزش موی شدید پیدا کردم سرم. غده زده رو مخمه برجسته شده