2777
2789
عنوان

بابای پولدار از شوهر پولدار بهتره

352 بازدید | 7 پست

خودت مستقل باشی هم خیلی خوبه 

ولی بابای پولدار در اولویته

من بابای پولدار نداشتم و شوهرم پولداره اما به نسبت هم‌دانشگاهی هام که بابای پولدار دارن خیلی زندگیم مزخرفه 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آررره بابای پولدار داشته باشی خودتم هنر پول سازی .پول از بابا بگیری بیشترش کنی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من بابام وضعش خوب بود ولی هزینه نمیکرد انقدری برامون.

شوهرمم خوبه ۷۰ درصد بهتره از پدرم ولی بازم میتونه بیشتر هزینه کنه و نمیکنه

پولدار و دستودلباز خوبه،پولدار و خسیس خوب نیست

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

نظرت درمورد خودِ پولدار چیه؟

خیلی خوبه

ولی اگر از خیالات و ایده‌آل‌گرا بودن بیایم بیرون 

من و اون همکلاسی‌هاییم که در موردشون حرف زدم با وجود اینکه داریم توی یکی از بهترین دانشگاه‌های ایران درس میخونیم هرگز به موقعیت مالی شوهرم یا ‌پدرهای اونا نمیرسیم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿