2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم، کنترلش کردم از چ چیزایی میترسی؟ از کی شروع شده چ وقتایی بیشتر بهش فک میکنی؟

چطور کنترل کردی؟

برای من خیلی ساله .. ۲۴ ساعت روز فکر میکنم، هربیماری که سخت باشه

چطور کنترل کردی؟برای من خیلی ساله .. ۲۴ ساعت روز فکر میکنم، هربیماری که سخت باشه

من اینجوری ک از بچگی تو وجودم بود حالا گهگداری تشدید میشه، مخصوصا تو فصل بهارو تابستون اوج شدت بیماریمه 

، هر سری رو ی قسمت و ی بیماری تبر میزنم

، باید باشگاه حتما تو روتین زندگیت باشه واقعا کمک کننده اس یه هورمونی ترشح میشه تو مغز بعد باشگا ک کمتر فکرت میره سراغ بیماری 

من اگه بهت بگم ام ار ای، سی تی اسکن، 47 بار سونوی شکمی، 35 بار سونوی نسج نرم لترال، سونوی غدد لنفاوی، سونوی تیرویید، سونوی کالر داپلر عروق پا، نوار قلبی و اگو و نوار مغزی، و خیلییییی ازمایشات دیگ دادم باورت میشه؟؟؟؟ 

دو سالو نیم زندگیه من هرروزش تو مطب و بیمارستانو سونوگرافی و ازمایشگاه بود، تهش خسته شدم گفتم بدرکککک میخام بمیرم اخرش دیگ 

من اینجوری ک از بچگی تو وجودم بود حالا گهگداری تشدید میشه، مخصوصا تو فصل بهارو تابستون اوج شدت بیمار ...

من میترسم از خود باشگاه هم بیماری بگیرم.اوضاع من خیلی خرابه

من دقیقا برعکسم میترسم برم دکتر فقط با خودم کلی فکر میکنم یا همش سرچ میکنم😖😖دائم در اضطرابم 

و اینم یادت بیوفته ک به هررر چی فک کنی مطمئن باش جذبش میکنی، پس هر وقت اومد بیاد تو ذهنت پاشو از خون ...

باورم نمیشه یکی که خودش اینطوریه این حرفو میزنه😭خب منکه نمیتونم فکرمو کنترل کنم ... الان فکر اینکه که جذب بشه هم اضافه میشه و فقط استرسم بیشتر میشه .. ولی تاثیری روی فکر کردنم نداره

من میترسم از خود باشگاه هم بیماری بگیرم.اوضاع من خیلی خرابهمن دقیقا برعکسم میترسم برم دکتر فقط با خو ...

سرچ نکن اصلا، همون سرچ بدترمون میکنه، من نبات داغ ریخت رو زبونم، زبونم یه دونه از پرزاش بزرگ شد التهاب میداکرد اقا دو سال تموم دهن خودمو سرویس کردم 

تهش خسته شدم ول کردم 

یه مدت رو بیماریای بد قفلی زدم

فقط باید تایمتو پر کنی صبا میرم باشگا ظهرا کارای خونه بعد از ظهر تا شب هم میرم سالن، کلا وقتم پره می ...

آره مشغول بودن تاثیر داره ولی مشکل اینه که من توی این چندسال اخیر حس میکنم افسردگی هم گرفتم .. اصلا حوصله و انرژی هیچکاری رو ندارم .. حتی گاهی میگم چرا تلاش کنم که بهتر شم اصلا؟

آره مشغول بودن تاثیر داره ولی مشکل اینه که من توی این چندسال اخیر حس میکنم افسردگی هم گرفتم .. اصلا ...

تاپیکای منو بخون، منم افسردم، اصلا منشا اصلیش همین افسردگیه، بدتر از اون ک همه حتی خونوادم بهم میگفتن کصخل، روانی، دیوونه، برو تیمارستان، داغونم کردن