2777
2789

بچه من وقتی سرما میخوره به هیچ عنوان شربت یا قرص نمیخوره یعنی وقتی ب زورم بهش میدم انقدر بالا میاره ک حد نداره

۳ بار بردمش دکتر ب اولی گفتم اینجوریه گفت ن خانم تو برا راحتی خودت میگی هرجور شده داروهاشو بده

اونارو ک نخورد

بردمش ی دکتر دیگه گفت اخه نمیدونم چ امپولی بنویسم براش😑😐😑😐😑اخه تو دکتری؟یعنی چی نمیدونم

دوباره بردمش برداشته امپول اندسترون ک واسه تهوع نوشته اخه این ب چ دردی میخوره بچه من سرماخورده🤨

یعنی ی جوریم حرف میزنن ک انگار ما نمیفهمیم فقط خودشون میفهمن

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

توی حرفه شون اونا میفهمن و شما نمی‌فهمین!! این چیز طبیعیه 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

خب وقتی میگی دارو نده ، امپول هم نده؟ پس میبری دکتر چرا :/

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه عزیزم امپولشم ک بزنی حتما باید دارو بخوره با روانشناس کودک صحبت کن یادت میده از چ روشی استفاده کنی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب وقتی میگی دارو نده ، امپول هم نده؟ پس میبری دکتر چرا :/

گفتم امپول بده براش گفت ن همین شربت و قرص ک نوشتم بده بهش

۳ سالشه اصلا تهوع نداره

خودت به دکتر گفتی وقتی دارو میخوره حالت تهوع داره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چون بچست و سیستم ایمنی پایین ترس داره باید دارو بخوره بدتر نشه. حتما آمپول ضد تهوع هم داده که دارو میخوره بالا نیاره بعضی وقتا بچه ها درمان کامل نشن عفونت تو بدنشون باقی میمونه و کارشون به بستری شدن میکشه

خودت به دکتر گفتی وقتی دارو میخوره حالت تهوع داره

توی حالت طبیعی ک نداره وقتی ب زور بهش شربت میدم همه رو بالا میاره بخاطر طعم شربتا

توی حالت طبیعی ک نداره وقتی ب زور بهش شربت میدم همه رو بالا میاره بخاطر طعم شربتا

طعم شربتا اونقدر بد نیست که بخواد بخاطرش بالا بیاره بخاطر اینکه میدونه اینا شربت هستن اینجوریه با یه نفر روانشناس صحبت کن از تجربه هاش استفاده کن مطمئن باش جواب میده