خانوما من چهار سال عقدم اضلا خوب نبود.خیلی بی احترام شدم.چه از طرف شوهرم چه از طرف خانواده اش.شوهرم لجبازه.اینو من نمیگم خانواده اش میگن.شادی که تو دوران مجردی داشتم و از دست دادم.از طرفی شوهرم اهل دوست و رفیق نیست.چشم پاکه.ولی بعضی اخلاقاشو نمیتونم هضم کنم.چهار سال باهاش کلنجار رفتم تا از بچگیش در اومده البته بگم شاید ده درصد.دیگه کشش ندارم.سه سال کوچیکتر منه.من نزدیک سی سالم بشه دیگه.از نظر عقلانی بخوای حساب کنی خانواده ام میگن نری باهاش زیر سقف بصلاحته.ولی دلی سخته برام.خودمم بهش رسیدم.به حرفای خانواده ام.شوهرم میگه من زیر یه سقف بریم خودمو نشون میدم.بنظرتون درسته.چهار سال خیلی حرص خوردم.کلی موهام سفید شد.از بس حرص خوردم.تورو خدا نظر بدید چکار کنم
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من شاید یه دهزارم مسایل تو رو ندونم ولی بیشین با خودت دو دوتا کن بزار کفه ترازو اگر بدیهاش و خوبیهاش هم وزنن اگرنمیتونی بدون اون ادامه بدی بدون دوستش داری
طبیعیه تو این چهار سال خیلی شناخت پیدا کردی مطمین باش همین میمونه و خیلی کم تغییر می کنه پیش مشاور برو خصوصیاتش رو بگو ممکنه اختلال شخصیت داشته باشه که درست بشو نباشه ممکن هم هست چیزیش نباشه
به نظر من که کلا دوران عقد دوران بدیه هرچه طولانی تر بشه بدتر واقعا ندیدم دورا عقد بالاتر از چند ماه که به زن و شوهر خوش گذشته باشه اغلب بی احتزامی و سردی میاره اما اینم میدونم که شاید هقتاد درصد اخلاق آدما عوض نمیشه مخصوصا اگه تابلو کنی که از چی خوشت میاد از چی نه چند سال اول زندگی هم درگیر همین بالا و پایینای این چند سال خواهی بود اما منم اگه بودم شاید میموندم تو زندگیم چون دل کندن برام سخته