2777
2789
عنوان

دخترم تیزهوشان قبول شد

4623 بازدید | 19 پست

کلاس می‌فرستادمش اوایل خوب بود تست میزد ولی بعد دو سه ماه ول کرد که شاید بزور من ۵۰ تا میزد در هفته اون ۳ ،۴ ماه اواخر هم که هیچی تست نمی زد . دیروز که نتایج اومد قبول شد 

این مدرسه که ۶ سال میرفت غیر انتفاعی بود تو آزمونا همیشه جز رتبه برتر ها بود تو مدرسه معلمش خیلی راضی بودن امتحان ترم ریاضی  ۲۰ شد 

من مشاوره استعداد یابی براش گرفتم گفت دختر شما تو آزادی بهتر عمل میکنه از طرفی هم روحیش طوریه که  باید به تفریحاتش برسه 

مدرسه امام رضا هم قبول شده (غیر انتفاعی) 

من بفرستمش یا نه 

در ضمن ششم به هفتم هست. 

فرزانگان برای افرادی خوبه که عاشق درس و پر تلاش هستند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تیزهوشان خوندم 

تیزهوشان یه خوبی برای من داشت که مسیرم عوض شد یعنی فهمیدم چه کلاس کنکوری باید برم چجور درس بخونم 

ولی فضای به شدت سمی و متشنجی داشت 

دبیر درست حسابی هم من ندیدم داخلش

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

حتماااااا تیزهوشان بفرست امامرضا نفرستی

اول اینکه بخواد نهم به دهم قبول بشه سختهههههخخهه همین الان بفرست برای نهم تعیین مرکزو بده 

بعدشم امامرضا خیلی گیره ها

خیلیم فضاش سنگین و غیرقابل تحمل هم نیست من یازدهم میرم چندتا از دوستام از شیشم میرفتن تیزهوشان و کلا حال میکنن اوکین مشکلی ندارم از من که وقتم آزاد اره هم موفق ترن و بیشتر هم خوشمیگذرونن

دخترم از درس فراریه ولی پرتلاشه

معنی ‘فراری از درس و پر تلاش’ و متاسفانه نمی تونم متوجه بشم. 

فکر میکنم با این روحیه، توی جاییکه رقابت بسیار زیاده و‌فشار درس خوندن زیاد، سخت بتونن دووم بیارن و از درس کلا زده نشن. 

معنی ‘فراری از درس و پر تلاش’ و متاسفانه نمی تونم متوجه بشم. فکر میکنم با این روحیه، توی جاییکه رقاب ...

منظورم از اون جمله اینه که درس خوندن رو دوست نداره ولی اگه بحث نمره باشی خوب میخونه 

یعنی میگید نفرستم

با یک مشاور تحصیلی حتما حتما مشورت کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ازه معلومه که باید بره تیزهوشان. بچه ای ک اینقدر مستعد هست باید درس بخونه. شما هم تشویقش کن. وقتی توی فضای تیزهوشان هم قرار بگیره، بخاطر حس رقابت خودش هم انگیزه بیشتری میگیره و ترغیب خواهد شد.