2777
2789

از روز سوم تا پنج شب روزی ۳ تا لتروزول 

روز هشتم و نهم دوتا آمپول اچ ام جی 

روز ۱۳ دوتا آمپول آزاد سازی 

استرادیول روزی ۲ تا 

شیاف پروژسترون ۱۵ تا 

ویتامین دی و سی و اسید فولیک 

بااینا بازم پریود شدم 

برای ماه بعد استراحت کنم یا ادامه بدم بازم...؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو رفتی سایز فولیکولت چند بود؟

آره یه ۱۸ غالب 

سه تا ۱۰

یکی هم آزاد شده بود تخمک

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من اگه یه دونه بچه داشتم هیچ وقت برای دومی اینقدر دارو.نمیخوردماگه سزارین بودی برو یه عکس رنگی بگیر ...

پارسال دادم اوکی بود

اسپرم شوهرت مشکلی نداره آزمایش داده؟

پارسال بعد سقط آزمایش و سونو داد فهمیدیم واریکوسل داره شهریور پارسال عمل کرد امسال خرداد آزمایش داد همه چی عالی شده 

دی اف آی ۱۰ مورفولوژی عالی

علت سقط ها چی

یه پوچ 

دوتا قلب نداشتن یعنی ساک بارداری رشد نکرد بچه هم رشد نکرد 

یعنی از پارسال داری مرتب دارو میخوری ؟ی مدت رها کن پس

نه این ماه شروع کردم 

تا قبل این ماه جلوگیری هم نداشتیم اما چون تنبلی دارم باردار هم نشدم

پارسال بعد سقط آزمایش و سونو داد فهمیدیم واریکوسل داره شهریور پارسال عمل کرد امسال خرداد آزمایش داد ...

عزیزم انشالا که زودتر باردار بشی بسپر بخدا 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔