2777
2789
عنوان

کنکور 1405

196 بازدید | 7 پست

سلام بچها.22سالمه میخوام کنکور زبان بدم سال 1405هم معلم زیاد میخوان بگیرن؟

وای خدا خیلی استرس دارم هم باید زیان بخونم هم پایه یازدهم و دوازدهم رو عمومی هاش رو ترمیم بژنم هم از مصاحبه فرهنگیان استرس دارم میترسم کلی زحمت بکشم رتبم خوب بشه اما به خاطر مصاحبه رد بشم

سلام عزیزم خوبی؟نمیدونم کی گفته سال بعد فرهنگیان زیاد معلم برمیداره امسال به شدت کاهش ظرفیت داشته سال بعدم همینطور

البته نگفتم ناامید شی فقط گفتم که گول نخوری

اگه بخوای قبول شی به تراز بالای ۹۰۰۰ باید فک کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟نمیدونم کی گفته سال بعد فرهنگیان زیاد معلم برمیداره امسال به شدت کاهش ظرفیت داشته سا ...

فعک نکنم.مشتی اتفاقا امسال که خیلی گرفتن.

پذیرش از طریق کنکور فرهنگیان از طریق کنکور سراسری از طریق سوابق تحصیلی از طریق ازمون استخدامی  از طریق نخبه ها چخبره مگه

فعک نکنم.مشتی اتفاقا امسال که خیلی گرفتن.پذیرش از طریق کنکور فرهنگیان از طریق کنکور سراسری از طریق س ...

منکه گفتم  منم پارسال همینو میگفتم ولی دعوت نشدم

شما از طریق کنکور میخوایید برید  به همین خاطرم میگم خودتونو گول نزنید هر چقدم بگن قراره زیاد برداریم باور نکنید  چون امسال شهر ما هم قرار بود زیاد برداره ولی آخر سر کم برداشت

حالا اختیار با شماست میتونید قبول کنید میتونید قبول نکنید

فعک نکنم.مشتی اتفاقا امسال که خیلی گرفتن.پذیرش از طریق کنکور فرهنگیان از طریق کنکور سراسری از طریق س ...

امسال فقط ار طریق کنکور فرهنگیان دانشجو گرفتن

از طریق کنکور سراسری نه

امسال فقط ار طریق کنکور فرهنگیان دانشجو گرفتناز طریق کنکور سراسری نه

از هردو میگیرن.

پس اگه اینجوریه من واسه سال بعد باید واسه کنکور فرهنگیان بخونم ن سراسری

از هردو میگیرن.پس اگه اینجوریه من واسه سال بعد باید واسه کنکور فرهنگیان بخونم ن سراسری

اصلش کنکور فرهنگیانه عزیزم کنکور سراسری باید بدی ولی این نیس که تنها فقط از کنکور سراسری بگیرن

کنکور سراسری و فرهنگیان یه جا باهم تاثیر داره نه جدا جدا که هم از فرهنگیان دانشجو بگیره هم سراسری

از هردو میگیرن.پس اگه اینجوریه من واسه سال بعد باید واسه کنکور فرهنگیان بخونم ن سراسری

ببین اینطوریه که اردیبهشت کنکور فرهنگیان رو میدی خرداد دعوت یه مصاحبه میشی .و تیر هم کنکور سراسری میدی و باید سراسری رو بدی ولی دعوت به مصاحبه ات از طریق کنکور فرهنگیان خواهد بود و سراسری فقط موقعی که تو مصاحبه دعوت شدی تو قبولیت اثر داره اینطور نیس که هم از طریق کنکور فرهنگیان بردارن هم از طریق سراسری