2777
2789
عنوان

دوست ندارم سر کار برم اما مجبورم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 22 پست
پارسال قبول شده بودم تو گزینش رد شده بودم امسال تهران گزینش شدم و تایید

خیلی عالیه 

مخصوصا برای فیزیک اگه بری متوسطه دوم راحت کلاس خصوصی هم میگیری 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادم کمکم کردن هوامو داشتن اما من مشکلم اینه که ته هر چی که فکر میکردم خوبه گند از آب درومد الانم ...

دبیری از همه شغل ها بهتره همه ش ۳ روز میری سر کار ،،کلی هم تعطیلات داری ،، تابستونا و عبدا تعطیل ،،حقوق هم داری واسه خودت مستقل هستی ، دیگه چی از این بهتر

خیلی عالیه مخصوصا برای فیزیک اگه بری متوسطه دوم راحت کلاس خصوصی هم میگیری

من رشتم فیزیک نیست گلم هیچی بلد نیستم معجزه بود قبولیم چون عمومیارو بالا زدم الان اول متوسطرم تازه شروع کردم به خوندن خاک تو سرم شده با این وضع

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
من رشتم فیزیک نیست گلم هیچی بلد نیستم معجزه بود قبولیم چون عمومیارو بالا زدم الان اول متوسطرم تازه ش ...

نترس 

منم دبیر هستم 

توی کلاس اصلا به روت نیار مسلط نیستی 

فعلا بخون توی مدت سال تحصیلی هم مطالعه کن

فیلم کمک آموزشی و کتاب حتما بخر

نترس منم دبیر هستم توی کلاس اصلا به روت نیار مسلط نیستی فعلا بخون توی مدت سال تحصیلی هم مطالعه کنفیل ...

باشه عزیزم شما راضی هستی از این شغل؟ اداره کلاس سخت نیست؟ شمام آزمون استخدامی قبول شدی؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
باشه عزیزم شما راضی هستی از این شغل؟ اداره کلاس سخت نیست؟ شمام آزمون استخدامی قبول شدی؟

بله منم آزمون قبول شدم 

کلاس داری اصول داره ، جدی باش یکی دو ماه اول 

بعد به مرور بخند ولی نه زیاد 

بیشتر با نگاه کنترلشون کن 

بی احترامی نکن ، از اول قوانین کلاس رو بهشون بگو 

خیلی بد فکر می‌کنی و اتفاقات بد برات میوفته مثلاً ته سرکار رفتن چیش می‌تونه بد باشه؟خیلیم خوب برای ج ...

واقعا! خیلی منفی نگره. مثلا شغل دبیری چقدر سخته؟ مگه برا بچه های کوچیک تدریس میکنه یا تو معدن کار میکنه؟  خیلی عجیبه