2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ب این راحتی منتقل میشه پس چرا شایع نیس مث کرونا

چون همه گیرنشده هنوزخداروشکر،اما بایک تماس واگیرمیکنه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

زگیل تناسلی روی دست یا صورت نمیزنه فقط دهان و نواحی تناسلی 

اونا که رو دست هستن زگیل معمولی هستن اگه زخم بشن و بدن شما با مایعاتشون ارتباط بگیره احتمال انتقال هست درغیر این صورت نه

زگیل تناسلی روی دست یا صورت نمیزنه فقط دهان و نواحی تناسلی اونا که رو دست هستن زگیل معمولی هستن اگه ...

اگه زخم بشن و ب وسیله ی دست بزنند و فرد سالم اون وسیله رو لمس کنه چی 

آخه بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نه لطفا میشه بیشتر راهنماییم کنید

این اختلاف نظر به دلیل اطلاعات نادرست و شایعاتی هست که ممکنه در مورد این ویروس وجود داشته باشه. در حالی که برخی ویروس‌ها مانند ویروس سرماخوردگی یا آنفولانزا می‌توانند برای مدت کوتاهی روی سطوح بی‌جان زنده بمانند، ویروس HPV در محیط خارج از بدن انسان به سرعت از بین میره و برای انتقال، نیاز به تماس مستقیم پوست به پوست یا تماس جنسی دارد.

اگه زخم بشن و ب وسیله ی دست بزنند و فرد سالم اون وسیله رو لمس کنه چی

احتمال انتقال هست ولی خیلی کمه 

دخترم حدود دوسال پشت دستش یه زگیل داشت حتی لیف مشترک استفاده میکردیم ولی هیچکدوم مبتلا نشدیم 

احتمال انتقال هست ولی خیلی کمه دخترم حدود دوسال پشت دستش یه زگیل داشت حتی لیف مشترک استفاده میکردیم ...

اگ دوتا زگیل معمولی باشه فقط دوتا  و دو سه سال بمونه اونم زگیل قابل انتقال  محسوب میشه؟