2777
2789

شوهرم خودش یه پراید داره که باهاش میره سرکار، منم یه پارس tu5 دارم که نوعه بیشتر برای مسافرت ازش استفاده می کنیمو می ترسم بشینم بزنم به در و دیوار ،حالا تصمیم جدی  گرفتم امسال رانندگی یاد بگیرم و خودم با ماشین برم سرکار البته گواهینامه دارم ولی پشت رل ننشستم تا حالا شوهرم میخواد وام بگیره میگه برات یه ماشین دست دو بگیرم تا راه بیفتی البته حرفی هم نداره پارس رو بردارم ولی خوب خودم می ترسم، حالا اون وامه رو بگم بگیره بدم طلایی که دوست دارم یا ماشین بگیره باهاش تمرین کنم تا راه بیفتم

چراباپرایدشوهرت تمرین نمیکنی؟سه تاماشین بیمه بدی ؟میصرفه بنظرت؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارس رو عوض کن یه تیبا بگیر خیلی بهتره با باقی پول هم طلا بگیر این کار بهتره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»