2777
2789
جنسش آشغاله شوهرم کابینت سازه میگه از بدترین جنس ام دی اف برای درست کردنشون استفاده میشه

از رو مجبوری به خاطر آرزویش گرفتم که هزینه نکنم میشه ازش بپرسی چجوری نگهداری کنم که حداقل چند سال برام کاربکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو مجبوری به خاطر آرزویش گرفتم که هزینه نکنم میشه ازش بپرسی چجوری نگهداری کنم که حداقل چند سال بر ...

شولرم خونه نیست ولی قبلا یکی گرفته بود از شوهرم خواست براش نصب کنه ،شوهرم میگفت بوی بدی میداد 

لااقل برای زیر لگن ضد آب وصل کن که خراب نشه 

بوش چجوری از بین ببرم

ما دوساله نصب کردیم. بویی نداره. جنسش هم بدنیست. یکم اتصالاتش ضعیفه. وگرنه قشنگه خیلیم راحت نصب شد. ماهم پول نداشتیم کابینت رو سفارش بدیم.  بعد دوسال اتصالات یه کشوهامون و یکی از کابینتا مشکل پیدا کرده که باید یه لولا بخریم براش همین

بوش چجوری از بین ببرم

اونایی که بو میده هیچ جوره ازبین نمیره بوی فاضلاب میده میگن سرطان زا هم هست،جنسشون خوب نیست اما نگران نباش ان شاالله ازشما ازاون جنس نباشه

لطفالایک نکنید،ممنون
بوش چجوری از بین ببرم

چوبش بو میده، فکر میکنم یه مدت تو خونه بمونه به بوش عادت میکنی وبرات عادی میشه 

چون معمولا برای کابینت های پیش ساخته از ام دی اف نامرغوب و ارزون استفاده  میکنن تا براشون سود داشته باشه چون ارزونتر از کابینت های دیگه است