2777
2789

از همدیگه دوریم و فعلا عقدیم   عصبانیتم روی اون بدبخت خالی کردم. هر وقت ازش یه انتقاد می کنم آسمون ریسمون می بافه . یه کلمه نمیگه آره درست می گی باشه تلاش می کنیم بهتر بشه و.... . من که دنبال بهونه بودم باهاش دعوا کردم خودم  تخلیه کردم. از اونجایی که بلد نیستم ناراحتی هامو درست بیان کنم. بازم آخرش من مقصر شدم خودم باید برم منت کشی. مهم نیست. متنفرم از این حس ترس از دست دادن که توی وجودمه ماهی یه بار این‌جوری میشم. همه ی ناراحتی هامو جمع می کنم یه جا بروز میدم

چیکار کنم؟

می ترسم دیگه دوستم نداشته باشه و از من بدش بیاد

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
خب بهش بگو من این ترسو دارم من لین ناراحتی رو دارم این کارا چیه دیگ

بهش میگم اینقدر حرف می زنه و توجیه می کنه و آخرش منومقصر جلوه میده 

انگار دوست نداره من تو هیچ زمینه ای ناراحت بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه چه مقصرباشم چه نباشم هیچ وقت منت کشی نمیکنم وتاالان بعد ۱۵سال زندگی مشترک هیچ وقت منت مرد نکشیدم اصلا نمیدونم چجوریع قهرمونم خیلی طوووول بکشه یک روز هست😀اینقدر رو ندین مردا خدایی 👺👺

با همین فرمون جلو بری شک نکن ازت متنفر و سرد میشه پس تا دیر نشده از این کارا دست بکش و کمی با تحمل ب ...

الان چیکار کنم به نظرت؟ هیچ حرفی نزنم؟ چه جوری آشتی کنیم؟

منو عصبی می کنه وقتی ناراحتی هام مورد توجه قرار نمی گیره . به احساساتم اهمیت نمیده . منو توی مسائل مالی نادیده می گیره. اصلا باهام شوخی نمی کنه و کنارش معذبم. خیلی تحمل می کنم یهو یه جا دیگه فوران می ‌کنه

الان چیکار کنم به نظرت؟ هیچ حرفی نزنم؟ چه جوری آشتی کنیم؟ منو عصبی می کنه وقتی ناراحتی هام مورد توجه ...

به نظرم یه مشاور خوب برید کمک میکنه و اونجا بهتر حرفت رو میفهمه و شما هم دید بهتری نسبت به همسرت پیدا میکنی