2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی از خودشناسی به خداشناسی میرسه

دقیقا ،حتی خودشناسی در مسائل ظاهرا کم اهمیت که چه رنگ لباسی رو دوست داریم،یا تو چه مدل لباس هایی راحت تریم

یا حتی ورزش و حرکت مناسب خودمون رو تشخیص میده،حتی توجه و خودشناسی تو همین مسائل بی نهایت کمک میکنه برای شناخت بیشتر و بهتر خدا،

بعد فرضا بره تو شناخت بعد حیوانی اش

بعد عقلانی اش 

بعد فوق عقلانی اش

یعنی راه حل تمام مشکلات آدمی همین خودشناسی اس که شما فرمودی

دقیقا ،حتی خودشناسی در مسائل ظاهرا کم اهمیت که چه رنگ لباسی رو دوست داریم،یا تو چه مدل لباس هایی راح ...

درود بر شما

خواهش میکنم

بسیار عالی و با معنا گفتید

خیلی خوبه که تو این سایت امثال شما دوست عزیز هستن که در مورد این مهم صحبت میکنن و تبادل نظر انجام میدن

واقعا ارزشش داره

یه تاپیکی بود در مورد حدس شخصیت

به عزیزی که تاپیک زده بود پیام دادم که شخصیتم بگه

دیدم جوابی که داده بود نزدیک به 80درصد درست حدس زده بود من فقط بهش پیام دادم

هنوز در حیرتم چطور اینقدر دقیق منی که حتی نه عکسم دیده بود و نه اسم و فامیلم میدونس فقط از روی پروفایل تونست حدس بزنه

یه تاپیکی بود در مورد حدس شخصیتبه عزیزی که تاپیک زده بود پیام دادم که شخصیتم بگهدیدم جوابی که داده ب ...

چقدر جالب

معلوم که هیجان انگیز و هرکی دوست داره تست کنه 😅😅

آره به خدا ، خیلی هیجان دارهپستش ذخیره کردم شما فهمیدید چطور اینکارو کرد؟

نه من اصلا نمیدونم کدوم تاپیک 

تا بتونم اقلا احتمال بدم چطور اینکارو کرده ،چون قطعی که نمیشه گفت

این لینکش هس:https://www.ninisite.com/discussion/topic/16506329/بیاید-شخصیت-همو-حدس-بزنیم-از-رو-کارب ...

کسی یکم اهل کتاب و فیلم های درست درمون ،تفکر باشه،اون لحظه خلاقیت و فرکانسشم روشن باشه ،میتونه از کاربری یا عکس پروفایل یه حدس هایی بزنه ،دقیقا عین بازی 

این مورد که لینکش رو فرستادید نظرم این

کسی یکم اهل کتاب و فیلم های درست درمون ،تفکر باشه،اون لحظه خلاقیت و فرکانسشم روشن باشه ،میتونه از کا ...

درست میفرمایید

خیلی جالب بود

ممنونم

ان شاالله منم به این درجه برسم که بتونم از روی پروفایل شخصیت طرف حدس بزنم

درست میفرماییدخیلی جالب بودممنونمان شاالله منم به این درجه برسم که بتونم از روی پروفایل شخصیت طرف حد ...

خیلی روش تکیه نکنید ،واقعا عین بازی

اما خوب با دقت و معنا و عمق میشه تو این بازی امتیاز خوبی گرفت 👌🏻