2777
2789
عنوان

خواهرم‌ میگه

537 بازدید | 26 پست

خونه مادر شوهرم میریم چون برنج پاکستانی‌ میپزن بچه هام نمیخورن واسه بچه هام برنج ایرانی‌ تو‌ خونه میپزم میبرم به نظرتون کارش زشت نیست

مدام در حال ایراد گرفتن از خورد و‌خوراک و آشپزی دیگرانه من که‌ خواهرمه راضی‌ نیستم باهاش رفت و امد کنم به من گفت یخچالت بو‌ میده میوه هات بو میگیرن تو‌یخچال یعنی هر بار بیاد بره قشنگ با حرفاش آدمو‌ خورد میکنه میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتار خوبی نیست عیب جویی ولی اگ ب شما جوری بگه ناراحت نشین بد نیس خوبم نیس

ببین سری پیش غذا دادم برد برا شوهرش فرداش زنگ زد گفت برنجتون پاکستانیه بو میداد 

یا من کیک و شیرینی حلوا درست میکنم‌‌ برا فروش همش‌‌ در حال تخریب‌ کردنه 

رابطه تو باهاش کمتر کن تا به خودت اسیب نزدی

واست مهم نباشه

خواهرشوهر منم اینجوری بود میومد وسیله هامو جابجا میکرد میگفت اینجا خوبه جاش

قطع رابطه کردم باهاش

لایک نفرمایید با تشکر

یعنی چی که نمی‌خورن خب نمیخورن که مرگ بخورن چقد بده این کار خداییش

من تعریف‌ نمیکنم از‌ خودم اینجا مجازیه و‌کسی منو نمیشناسه که‌بگم تعریف‌ از خودمه بخدا سلیقه و هنر و خونه داریم زبانزده فامیله ولی اون هر بار بری از‌غذاش محاله مو در‌نیاد همه‌ جای خونه کثیف و بهم ریخته‌ میشه ولی هیچ وقت به‌‌روی‌ خودم نمیارم نمیدونم چرا این بشر اینجوریه 

رابطه تو باهاش کمتر کن تا به خودت اسیب نزدیواست مهم نباشهخواهرشوهر منم اینجوری بود میومد وسیله هامو ...

هر چی رفت و‌امدو‌محدود میکنم ولی باز پا میشه میاد با حرفاش‌ نابودم میکنه‌

سری پیش زنگ زده‌بود میگفت خونتون‌‌ بوی فاضلاب‌ میده واقعا حالم بد میشه با این رفتاراش