2777
2789

خانما شنیدم حذف برنج و نان باعث ریزش مو نیشه و نمی خوام بخاطر لاغری کمر و پهلو و شکم موهام بریزه 

حالا اگر برنج مصرف نکنم ولی عوضش نان مصرف کنم ضررش کمتره؟

چاقی کمتری میاره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نان سبوس دار بخور

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همه چیز بستگی به این داره که شما به اندازه بخورید پروتیین و سبزیجات رو در کنارش داشته باشید به اندازه کافی نه اینکه چیزیو حذف کنی 

من الان ۲ ماهه رژیمم یه قاشق برنج نخوردم، خداروشکر اصلا ریزش مو نداشتم. میتونی بجای برنج، پودر جوانه گندم بخوری، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
همه چیز بستگی به این داره که شما به اندازه بخورید پروتیین و سبزیجات رو در کنارش داشته باشید به انداز ...

یه جیزی بگم

من حتی وقتی که رژیم میگیرم و ورزش می کنم 

حتی یه لیوان آب میوه هم که میخورم باز چاق میشم 

نمیدونم چه مشکلی دارم

شنیدم شکم میاره عزیزم

من نشنیدم عزیزم، نمیدونم ولی به طور کلی یه قاشق تو ماستت بریز، هم خیلی خیلی جلو اشتها رو میگیره هم برا پوست و مو عالیه، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی