2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظرم کارم حل بشه بعد اقدام کنم و با پدرش صحبت کنم یکی دوماه زمان ببره ولی هر روز اندازه یکسال برام ...

اگه تو این فاصله ازدواج کرد چی

بالاخره دختره کلی خواستگار داره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان ذهنت فقط در تلاش برای به دست اوردنه .خودت رو خسته نکن .داری میگی فعلا درامد انچنانی هم نداری ،پس تمرکزت رو بزار روی کار و سرمایه .فردا کلی انتظار ازت دارن .اما ببینن سر سال نشده ماشین انداختی زیر پات ،خودشون متوجه جنم شما میشن 

اگه میتونی برو کربلا اگه ب صلاحت باشه غیر ممکنه ک امام حسین حاجتت رو نده

امروز از کربلا اومدم از امام حسین خواستم از باب الحوائج خواستم که این آشوب رو از دلم بیرون کنن و این افکار مسموم از بین بره توی ذهنم و بهم آرامش بده و کارم رو حل کنه و خودشون با دست عزت بیان سمتم 

امروز از کربلا اومدم از امام حسین خواستم از باب الحوائج خواستم که این آشوب رو از دلم بیرون کنن و این ...

وای عزیزم چقققققققققد خوب ک رفتی کربلا خیلی کار خوبی  کردی  زیارتت قبول باشه گلم🌷🌷🌷انشالله ک خداوو امام حسین هرحاجتی ک‌داری براورده  بشن🤲🏻🌹