2777
2789

علتش این نیس که دوست داره اکثر اوقات (نه همیشه) 

«گفتم نه همیشه لطفا خونسرد بمونید دوستان» 

علتش اینه زور بهش داشته رد شده و حس شکست میکنه پس الان میاد: 

_یا به خودش ثابت کنه اگه میخواست تورو میداشت (مثل بقیه ی اسباب بازیاش !!! که متاسفانه دید بدیه، دید ابزاریه به انسانها) 

_یا اینکه تموم کننده خودش باشه و حس شکست و طرد رو تسکین بده در خودش 

#برگهایم.‍... 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واس منم رفتهخیلی سختهینی طرفش نرم؟

اووووم

اگه رفتاراش سمی بوده نه نرو. به امید تغییر سمت یه پسری که شخصیتش الان شکل گرفته بهتره نره آدم 

چون معشوقش نمیشی اینجوری دقیقا مامانش میشی!!!  وظیفه تربیتش میفته گردنت و پیرت میکنه

برا خودت دلیل نتراش پسرا برمیگردن همشون 

چون دیدشون به رابطه مث ما نیس دیدشون سرگرمیه 

شبی نصقه شبی حوصلشون سر بره تو مخاطبا میگردن کدوم دختر بیکارتر و اویزونتره میرن سراغ اون

دختری هم بخوام سریع میرن خاستگاریش تا ازین روابط خارجش کنن 

اووووماگه رفتاراش سمی بوده نه نرو. به امید تغییر سمت یه پسری که شخصیتش الان شکل گرفته بهتره نره آدم ...

اولا اون می اومد طرفم ولی حالا من همش میرم

آخه من اشتباهی انجام دادم منو نمیبخشه🥲

خب سخته دلم تنگ شده🥹

برگرده که چی! مگ اون شبا که اذیت شدیم؛ گریه کردیم زندگی رو برای خودمون سخت کردیم جبران میشه! بیاد هی استرس اینو داریم که باز بره پس بره به جهنم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

پسرایی که برمیگردن چون رفتن دوراشونا زدن ساده تر و ببخشیدا خرتر از ما پیدا نکردن باخودشون گفتن اه دیدی لقمه آماده رو در آوردیم بهتر بریم دوباره مزه مزه ش کنیم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

پسرایی که برمیگردن چون رفتن دوراشونا زدن ساده تر و ببخشیدا خرتر از ما پیدا نکردن باخودشون گفتن اه دی ...

اوهو دید ابزاری و اسباب بازی داشتن خیلی زننده ست

همهههههه پسرا یروز برمیگردنهمهههههمن بت خواستگارم دوبااار بهم زدمباز دیشب تو اینستاوقتی بعد۴ ماه آنب ...

اون دوستت داره که پیگیرته... اگه دوستت نداشت اصن خواستگاریت نمیومد و اینکه مطمئن باش اگه دوستت نداشت و دنبال یه رابطه دوستانه و سطحی بود تا الان فراموشت کرده بود