2777
2789
عنوان

باردارم سوال واجب

394 بازدید | 35 پست

من ۳۷ هفته هستم  کمر دردم  شدید  شده چند روزه حالا وقتی شبا ک میخوابم یهو ک بیدار میشم میبینم رو پشت خوابیدم چقدر برای بچه ضرر داره ینی ؟؟؟اصلا استرس وجودم‌میگیره چون جاشم‌تنگ شد زیاد تکون نمیخوره حتی چیز شیرین بخورم تا تکون بخوره از استرس میمیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چقدر ریسک میکنی خدایی نکرده آسیب میبینهبرو پیش دکترت بگو اگه واجبه اورژانسی زایمان سزارین کن

اره استرس گرفتم خیلی حداقل باید تا ۳۸ هفته برسه ک سز کنم دکترم برای اخر این ماه نوشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیه سنگین شده بچه

اره ولی میگن خوب نیس رو کمر خوابیدن چون تو خوابم هسنم نمیدونم چند وقت ک رو کمر خوابم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالشهای زیاد بچین دورت که تو خواب تکون نخوری یا رک مبل تکی بخواب

من ۳۷ هفته و ۳ روز سزارین شدم برو ببین شاید دکترت زودتر سزارینت کرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ضرری واسه بچه نداره، ولی واسه شما اصلا خوب نیست رو کمر بخوابی که اونم میگی از عمد نمکنی.

اخه میگن ناف میپیچه دورش خونرسانیش کم میشه خفه میشه این حرفا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالشهای زیاد بچین دورت که تو خواب تکون نخوری یا رک مبل تکی بخوابمن ۳۷ هفته و ۳ روز سزارین شدم برو بب ...

نمیدونم والا برای هفته دیگ نوبت دارم یکشنبه والا چهار تا بالشت شبا دورم هس بازم خو جا بجا میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ه شرایط اورژانسی باشه زودتر سز میشیمنم ۳۷ سز شدم

نمیدونم والا حالا تکون میخوره بعدشا تا تکون بخوره استرس میگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ولی میگن خوب نیس رو کمر خوابیدن چون تو خوابم هسنم نمیدونم چند وقت ک رو کمر خوابم

بالشت با ارتفاع زیاد بزار کنارت ک نتونی غلت بخوری من باردار بودم بیدار میشدم میدیدم روبه پایین خوابیدم تازه 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من مراقبم بودم باز بند ناف دور گردن بچم پیچیدچون تکوناش کم شد اورژانسی سز شدم

وای خدای من واقعا از همینش میترسم دقیقا حالا یکشنبه سونو دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالشت با ارتفاع زیاد بزار کنارت ک نتونی غلت بخوری من باردار بودم بیدار میشدم میدیدم روبه پایین خوابی ...

میکنم این کار رو دو تا پشت همم میزارم انگاری وقتی بیشتر رو پهلو چپ میخوابم اینطور میشم حالام رو راست راحت ترم ولی چون پا درد لگن درد گرفتم همش نمیخام رو راست بخوابم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40