2777
2789
عنوان

چطوری میشه پولمو بردارن اماپیامک بانک نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا هیچی بخدا

قسطی چیزی نداشتین خودشون برداشت کرده باشن؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یا چک 

حتی از یه بانک دیگه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

آخه چرا پیامک نیومده .ممکنه بانک خودش برداره آخه کارتم دست کسی نبود .

ن بابا، بانک بی دلیل برداشت نمیزنه

نه نه هیچی

میگی خو کارتت کنار بوده 

من میگم شاید رفتی جایی ، کارت کشیدی صفر زیاد زدن متوجه نشدی

میگی خو کارتت کنار بوده من میگم شاید رفتی جایی ، کارت کشیدی صفر زیاد زدن متوجه نشدی

اصلا ازاین کارتم هیچ استفاده نکردم. اصلا اگه هم اینطور بود چراپیامک نیومده 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

اصلا ازاین کارتم هیچ استفاده نکردم. اصلا اگه هم اینطور بود چراپیامک نیومده

خب الان با وجود رفتن برق و ... اینترنت هام قط میشه احتمالش هست اونموقع سیستمشون قط بوده باشه

خب الان با وجود رفتن برق و ... اینترنت هام قط میشه احتمالش هست اونموقع سیستمشون قط بوده باشه

آخه جایی نبردم ازش استفاده نکردم 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

آخه جایی نبردم ازش استفاده نکردم

فقط باید از طریق پرینت حساب از بانک پیگیری کنی