ااااااااببببب مدیر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 عنوان چطوری میشه پولمو بردارن اماپیامک بانک نیومده | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 38 پست امروز میرم دادگاه ببینم چطور ممکنه خواهشااگه اطلاعی دارین بگین .بیست تومن پول داشتم پست بانک، دیروز شوهرم میخواست کارت به کارت کنه گفت نمیزنه موجودی گرفت فهمیدیم فقط یک ونهصدوهشتادوهفت مونده . اصلا پیامک نیومده چرااخه 😭😭😭 ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌ 1404/05/16 | 07:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 کدوم بانک بود پست بانک ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
پردیس54 عضویت: 1388/11/25 تعداد پست: 1583 پست بانک اول فقط باید صورت حساب بگیری چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11086 نه اصلا هیچی بخدا قسطی چیزی نداشتین خودشون برداشت کرده باشن؟ اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11086 یا چک حتی از یه بانک دیگه اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 آخه چرا پیامک نیومده .ممکنه بانک خودش برداره آخه کارتم دست کسی نبود . ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 قسطی چیزی نداشتین خودشون برداشت کرده باشن؟ نه والا هیچ قسطی وامی نداریم ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 یا چک حتی از یه بانک دیگه نه نه هیچی ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11086 آخه چرا پیامک نیومده .ممکنه بانک خودش برداره آخه کارتم دست کسی نبود . ن بابا، بانک بی دلیل برداشت نمیزنه اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11086 نه نه هیچی میگی خو کارتت کنار بوده من میگم شاید رفتی جایی ، کارت کشیدی صفر زیاد زدن متوجه نشدی اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 میگی خو کارتت کنار بوده من میگم شاید رفتی جایی ، کارت کشیدی صفر زیاد زدن متوجه نشدی اصلا ازاین کارتم هیچ استفاده نکردم. اصلا اگه هم اینطور بود چراپیامک نیومده ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11086 اصلا ازاین کارتم هیچ استفاده نکردم. اصلا اگه هم اینطور بود چراپیامک نیومده خب الان با وجود رفتن برق و ... اینترنت هام قط میشه احتمالش هست اونموقع سیستمشون قط بوده باشه اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 خب الان با وجود رفتن برق و ... اینترنت هام قط میشه احتمالش هست اونموقع سیستمشون قط بوده باشه آخه جایی نبردم ازش استفاده نکردم ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
یکتا20همتا عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2072 نه اصلا هیچی بخدا یک مدت پیامک های بانک ها یکی در میون می اومدچون اختلال داشتناول باید بری بانک گردش حساب بگیری
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11086 آخه جایی نبردم ازش استفاده نکردم فقط باید از طریق پرینت حساب از بانک پیگیری کنی اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....