2777
2789
عنوان

فیلم برداری روز زایمان تجربه من

535 بازدید | 15 پست

شبتون به‌خیر ، حالا که بچه ها قصد خوابیدن ندارن ، هستم در کنارتون با تجربه فیلم برداری روز زایمان 😅♥️

دخترا من هر دو بار تصمیم به فیلم برداری گرفتم ، سزارین پروسه راحت تر و قابل پیش بینی داره اما طبیعی اینطور نیست و خودتون باید تجهیزات ببرید ، اما توصیه من اینه ، جین بارداری شما ذهنیتی نسبت به اینکه چقدر کلافه و آسیب پذیرید ندارید و فیلم برداری ، آرایشگاه رفتن و میکاپ براتون دردسر میشه ، برگردم عقب به جای اتاق تزئین شده، فیلم برداری و حتی حضور خانواده ها ترجیح میدم یک روز کامل بیمارستان بمونم و بعد از ترخیص عکس و فیلم بگیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی بنظرم فیلمبرداری موقع زایمان مسخره به نظر میاد همون اول همون جشن بعدش هم خیلی ها نمی‌گیرن

به هر حال متقاضی و ضرورتی داره که پکیج ارائه اختصاص دادن بهش، 

بحث حوصله هم درسته 

دلم نمیخاد بهش فکر کنم انقد عر زدم بشینم فیلمم ببینم ؟؟؟

ولی انقد عادیه که تو بیمارستانا عکاس هست از قبل ولی خب با اون لباسای دو تیکه و صورت پفی خنده داره 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

ولی انقد عادیه که تو بیمارستانا عکاس هست از قبل ولی خب با اون لباسای دو تیکه و صورت پفی خنده داره

بی اندازه خنده داره 😂😂😂، تازه یه روتوش مسخره هم انجام دادن 😂😂😂

بی اندازه خنده داره 😂😂😂، تازه یه روتوش مسخره هم انجام دادن 😂😂😂

اره😂😂 حالا برای دخترخالم فیلمارو میزارن دخترش میترسه خودشو ببینه🥶🤣 عزیزم گفتین برای طبیعی میشه اعضای خانواده فیلم بگیرن؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اره😂😂 حالا برای دخترخالم فیلمارو میزارن دخترش میترسه خودشو ببینه🥶🤣 عزیزم گفتین برای طبیعی میشه ا ...

اصلا یه وضعیه … تجارتی شده واسه این بیمارستانا 

آره عزیزم میشه، دوربین و پایه احتیاج دارین که ما قرض گرفتیم قبلشم با یه آتلیه صحبت کنید شیوه استفاده شو بهتون میگن

اصلا یه وضعیه … تجارتی شده واسه این بیمارستانا آره عزیزم میشه، دوربین و پایه احتیاج دارین که ما قرض ...

دقیقا ی چیزی شنیده بودم که واسه همین که پول بدیم نمیزارن خودمون فیلم بگیریم اینجوری باشه خوبه 

اصلا یه وضعیه … تجارتی شده واسه این بیمارستانا آره عزیزم میشه، دوربین و پایه احتیاج دارین که ما قرض ...

ول کن بابا این پولو بده به یه نیازمندآخرزمون شده چه اداهایی درمیارن توخونه فیلم بگیریدبیمارستانو بیخیال شین والا