2777
2789

چرا واقعا 

چرا نمیفهمن شرایط خانمها تو این موقعیت خوب نیست 

چرا اونا بدتر از ما میشن 

واقعا باید چیکار کرد 

آروم حرف زدم با دعوا حرف زدم مشاوره فرستادمش 

اصلا انگار نمیخواد بفهمه 

بخدا توقع زیادی هم ندارما دو روز منو بفهم مرد 

اون بدتر از من میشه افسردگی بعد پریود همسر میگیره عصبی میه عنق میشه اخلاقش عوض میشه 

تروخدا بیایید به پسر هامون یاد بدیم یه زن تو این شرایط احتياج به چی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی نمیخواد بفهمه؟

نمیدونم وقتی بعد ۱۲ سال زندگی مشترک و کلی توضیح دادن و .....راه هایی که من رفتم هم چنان مقاومت داره به این موضوع حتما نمیخواد بفهمه دیگه 

چون مامانشون بهشون یاد نداده ما باید یادشون بدیم اه

امیدارم من بتونم به پسرم رفتار درست تو این شرایط و یاد بدم که حداقل یه زن دیگه مثل من سختی روحی این دوران و تنهایی نگذرونه 

نمیدونم وقتی بعد ۱۲ سال زندگی مشترک و کلی توضیح دادن و .....راه هایی که من رفتم هم چنان مقاومت داره ...

میفهمه همه ما مردا می‌فهمیم اونی که مثل شوهر شماست براش مهم نیست یا خودشون رو به ندونستن میزنن.یه بحث دیگه هم تابو بودن بعضی چیزا مثل پریود مثل بکارت مثل سرد مزاجی و گرم مزاجی و ... هست که هیچ جا آموزش درستی داده نمیشه .مثلا توی همین سایت خود خانمها بارها تاپیک میزنن که پریود شدن بعد ناراحتن که برادر یا پدرشون بفهمن یا برای خرید نوار مشکل دارن . خب نتیجه ش میشه یکی مثل شوهر شما

امیدارم من بتونم به پسرم رفتار درست تو این شرایط و یاد بدم که حداقل یه زن دیگه مثل من سختی روحی این ...

دقیقا...

قرار نیس حتما یه چیزیو تجربه کنیم که بتونیم طرف مقابلو درک کنیممم مخصوصا الان که همشون در این رابطه اطلاعات دارن

اینکه یه مرد این کارو کرده 

به همه مربوط می میدونید اگه ضربه محکم تو تخم مردا بزنید از درد زجر کش می شویم و میمیریم

مرد چه زن بالاخره هست حالا یه مردی یا زنی با شعور می فهمه یکی نه به همه ربط ندسد

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس