2777
2789
عنوان

ایا ممکنه باردار بشم

183 بازدید | 7 پست

سلام .من تو تخمک گذاریم هر ماه درد و ترشح و گرفتگی شکم شدیدی هم حس میکنم  .به دکتر هم مراجعه کردم معاینه و  ازمایش و سونو و اینا گفت موردی نداری  . امروز روز اخر تخمک گذاریم،این ماه اصلا درد نداشتم، امروز اقدام داشتیم از بعدش درد شدیدی تو تخمدان چپم حس میکنم ، اصلا خیلی عجیب غریبه .ممکنه با یک بار اقدام باردارم بشم ؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نشد ندارع

ولی باردار شدن فقط اینقدر ساده نیست تا اقدام کردی الان باردار بشی که کلی مرحله داره تو بدن و اینقدر زود هم متوجه نمیشی بزار تخمک و اسپرم بهم برسن بعد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشد ندارعولی باردار شدن فقط اینقدر ساده نیست تا اقدام کردی الان باردار بشی که کلی مرحله داره تو بدن ...

منم همینو میگم اخه .نمیدونم این درد شدید برا چیه . اخه نوبت لیزر و اینا دارم حالا نمیدونم اونارو برم یا نه 

عزیزم به همسرت تاره نخل بوشهری یا بحرینی بده خیلی خوبه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم به همسرت تاره نخل بوشهری یا بحرینی بده خیلی خوبه

والا قصد بارداری نداشتم🤣چون گفتن چند ماه طول میکشه بگیره .گفتم از الان یه دستگرمی بکنیم🤣

والا قصد بارداری نداشتم🤣چون گفتن چند ماه طول میکشه بگیره .گفتم از الان یه دستگرمی بکنیم🤣

ای‌جان😂😂😂

یاد یک جوک اوفتادم البته ناراحت نشیا میگه میدونی فرق نون‌سوخته و زن حامله چیه؟ هردوتاش رو دیر کشیدن بیرون😂😂😂خلاصه حواست باشه دست‌گرمی تبدیل ب دست‌دستی نشه😂😂(دست دستی همین شعره هست واسه بچها میخونن دست دستی صداش میاد صدای کفش پاش میاد😂😂)

اما عزیزم بدون شوخی ان‌شاءالله هرموقع زندگیت آماده بود و خداوند صلاح دونست یک نی‌نی‌ خوشگل و سالم و صالح بهت بده😍😍😍❤❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ای‌جان😂😂😂یاد یک جوک اوفتادم البته ناراحت نشیا میگه میدونی فرق نون‌سوخته و زن حامله چیه؟ هردوتاش ر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

فدات شم مررررسی از دعای قشنگت❤️🫶