2777
2789

کاربر زن جون امیدوارم به دردی مبتلا بشی که درمان نداشته باشه جات تو خیابون هست ولی امیدوارم شبا تم اونجا سر کنی پدر منم با یکی کثافت تر و پست تر و خراب تر از تو به مادرم خیانت کرد امیدوارم هم تو و هم اون کسی که داره به زنش خیانت میکنه بسوزین نه تو اخرت تو همین دنیا 

zanjon@

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

امروز اتفاقا به این فکر میکردم یه خائن بیاد بگه واقعا چه حسی داره چه چیزی باعث میشه از خیانت لذت ببره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی پستشو بذار کنجکاو شدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

@OمشکاتO

بیا عزیزم فکر من و شما بیشتر مشغول کردی من همینجوری همیشه ساندویچ میخورم مگه بايد بذاری تو ظرف۰🤔🥲🤭