کاربر زن جون امیدوارم به دردی مبتلا بشی که درمان نداشته باشه جات تو خیابون هست ولی امیدوارم شبا تم اونجا سر کنی پدر منم با یکی کثافت تر و پست تر و خراب تر از تو به مادرم خیانت کرد امیدوارم هم تو و هم اون کسی که داره به زنش خیانت میکنه بسوزین نه تو اخرت تو همین دنیا
امروز اتفاقا به این فکر میکردم یه خائن بیاد بگه واقعا چه حسی داره چه چیزی باعث میشه از خیانت لذت ببره
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بیا عزیزم فکر من و شما بیشتر مشغول کردی من همینجوری همیشه ساندویچ میخورم مگه بايد بذاری تو ظرف۰🤔🥲🤭