2777
2789
عنوان

پسر همسایمون با من صحبت میکنه توی حیاط شوهرم عصبی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست
الان فقط برعکسشو تصور کنیه دختر همسایه که مشخصه تو نخ شوهرته چپ و راست میاد باهاش میشینه به صحبت واک ...

عزیزم شوهر من با زن همسایمون که دنبال داستان میگرده یکسال روی مخم بودن 

هردفعه میگفتم باهاش حرف نزن من بهش محل نمیدم میگفت کمال احترام به من داره من اجتماعی هستم 

الانم بهش گفتم منم اجتماعی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو پایین بشین تو بالکن خونت

آخه طبقه همکف هستیم تراسمون دو تا پله میخوره به حیاط 

کلا خونمون مشرف به خیابون هست نمیشه اونجا هم بشینم ناچار میبینمش 

پسره داره با آبروم بازی میکنه منم نمیخوام آبروم بره

عزیزم شوهر من با زن همسایمون که دنبال داستان میگرده یکسال روی مخم بودن هردفعه میگفتم باهاش حرف نزن م ...

پس میدونی کارت اخلاقی نیست و صرفا تلافیه.

اگرچه از مقابل به مثل و ادب کردن مرد لاسو خوشم میاد

ولی اینجور مواد، به این شکل، راستش برام زننده هس

اینجوری شیرازه زندگیت میپاشه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

پس میدونی کارت اخلاقی نیست و صرفا تلافیه.اگرچه از مقابل به مثل و ادب کردن مرد لاسو خوشم میادولی اینج ...

یکسال روی اعصابم بودن زنه بدترین آزار و اذیت هارو داشت دو ماه به خاطر آزار و اذیتاش بیمارستان بستری بودم پدرم فوت کرد ذره ای از آزاراش کم نشد 

ولی شوهر من همچنان باهاش خوش و بش میکرد زمانی که شوهر زنه نبود توی حیاط صدای خندش میومد عصبی میشدم 

شوهرم فقط میگفت من اجتماعی هستم با من خوبه کمال احترام به من داره 

حالا زنه از من داره داستان میگیره گند خودشو ماسمالی کنه 

عزیزم شوهر من با زن همسایمون که دنبال داستان میگرده یکسال روی مخم بودن هردفعه میگفتم باهاش حرف نزن م ...

عزیزم من شوهرم ۱۳ سال بهم خیانت کرده جلو چشمم خودم الان خدا چند وقت پیش یه آقای تو زندگیم اومده که خیلی بهم توجه میکرد اما من دیگه نزاشتم ادامه بده خودم نخواستم ،یعنی اگه خودم میخواستم پسره با کله قبول میکرد که با من باشه من فقط بخاطر خودم بچهام نکردم خدارو نمیخوام از دست بدم گرچه که شوهرم دیگه بعد خیانت نبخشیدم دوسشم ندارم

یکسال روی اعصابم بودن زنه بدترین آزار و اذیت هارو داشت دو ماه به خاطر آزار و اذیتاش بیمارستان بستری ...

چقد عوضی بودن پناه برخدا🥲

یبار که موقع مکالمه شما با این آقای همسایه اومد سرک کشیدن همونجا بلند بگو عزیزم تعارف نکن بیا پایین پیشمون آخه نکه اجتماعی هستین با مردای همسایه گفتم از این یکی بی نصیب نمونید🤗

خیلی دلم میخواد اونو قهوه‌ای کنی

چی بگم والا اگه بحث آبرو نبود میگفتم ادامه بده حلالت🤦🏻‍♀️😄

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

عزیزم من شوهرم ۱۳ سال بهم خیانت کرده جلو چشمم خودم الان خدا چند وقت پیش یه آقای تو زندگیم اومده که خ ...

میفهمم چی میگی 

شوهر من امشب شب تولدم بود با هزار تا پیام خودمو کشتم ی کاپ کیک گرفت جر خورد 

اتفاقا گفتم به پسره همسایه هم بیاد ببینه شوهرم منو دوست داره کیک گرفته ولی این فقط رفت رو اعصابم 

خواستم پسره بفهمه شوهرمو دوست دارم با تمام کثافت کاریاش 

خدا ازش نگذره گند زد جوری رفتار کرد خواست بگه با پسره ارتباط داری 

البته این شکش از خیلی وقت پیش هست خودش توهم میزد من اصلا پسره نگاه نمیکردم 

صحبت کردن پسره با من تقریبا ی هفته میشه 

ولی این عوضی تحملشو نداره

چقد عوضی بودن پناه برخدا🥲یبار که موقع مکالمه شما با این آقای همسایه اومد سرک کشیدن همونجا بلند بگو ...

آره خدا گواهه ینی عوضی ترین هستن 

با مغلطه میخوان ی کاری کنن رو سر یکی دیگه خراب شه 

خدا لعنتشون کنه

جدیدا با شوهرش احوالپرسی رسمی میکنم ولی به خودش محل نمیدم 

اگه بددنی چقدر داره میسوزه 

خب اینجوری با عابروت بازی میکنن برو پارک برو پاساژ ولی تو حیاط نرو من بخاطر خودت گفتم بازم هرجور خود ...

میرم بیرون دور میزنم انگار از اون بالا کشیک منو میکشه تا برسم خونه میاد پایین