2777
2789
عنوان

آرامش شب

176 بازدید | 35 پست

وقتی تنهام، شب آرامش دیگه ای داره. انسان توی این شرایط دلش میخواد یکی دیگه هم کنارش باشه تا باهم این آرامشو تجربه کنن. ولی اشتباه دقیقا همینجاست. با اومدن اون فرد به خلوتت، اون آرامش رو ازت میگیره و به جاش، استرس و دل شکستگی تحویلت میده..

چقدر با حرفم موافقین؟ یعنی کسی بوده با عاشق شدن، حالش بهتر شده باشه؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امشب حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم چشمام تاره فردا صبح معلوم میشه عشقم برمیگرده یا نه تروخدا ...

اشتباه می‌کنی. همون آدم که باعث این گریه هات شده، بلاهای بدتری قراره سرت بیاره.

عاشق شدن خوبه و ب آرامش میرسی ولی بشرطی ک با ادمش

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

مجردک بودم داداشم روزگارموسیاه کرده بودمیگفتم کی شب بشه بابام ک می اومدخونه ومیخابیدیم بهترین لحظات زندگیم بودمتاهل که شدم تاچندین سال  شب شدعذاب آورترین ساعات عمرم ......چون شوهرم معتادشد

عاشق شدن خوبه و ب آرامش میرسی ولی بشرطی ک با ادمش

خب خدا هیچوقت آدمشو جلوی راهمون نمی‌ذاره. معمولا یه بیشرف رو می‌ذاره سرراهمون که بیاد پدرمونو دربیاره اعصابمونو نابود کنه دلمونو هر لحظه بشکنه نادیدمون بگیره عاشقمون نباشه پولمونم بخوره و دنیا رو برامون تبدیل به جهنم کنه. اونی رو هم که واقعا نیمه گمشدمونه، بذاره اونور دنیا که اصلا توی عمرمون نبینیمش. قربون منطق خدا برم