2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا عروس بی سیاستی هستم

226 بازدید | 13 پست

مادر شوهرم همیشه استوری هامو ریپلای میکرد تا اینکه تولد پسرش شد ما رو دعوت نکرد و تولد مفصل گرفت دلخوری هم بینمون نبود جز اینکه من عمل کردم بهشون گله کردم که کم پیدایین خلاصه تولد گرفت ما رو نگفتن منم استوری هاشو دیدم ریپلای نکردم .... الان اونم استوری منم میبینه هیچی نمیگه قبلا همه رو یه استیکر می‌فرستاد.....ته دلم درد میکنه مثلا میخواد منو بسوزونه

😒

واقعا خیلی درد بزرگیه ریپلای نکردن مادرشوهر 

خدا کمک کنه که ریپلای کنه

من صلوات می‌فرستم برای حل این مشکل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب نکنه 

بهتر 

اگ میرفتی باید کادو میدادی 

چرا هی مادرشوهر و فامیل شوهر انقدر تو ذهنتون بزرگ میکنید 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

همین بزرگ کردن مادرشوهرت اند بی سیاستیته🤣

محل بش نده 

جز نفرات اول زندگیت نباشه 

نه باهاش بد شو نه خوب 

مثل یه ادم معمولی که تو خیابون میبینی باهاش رفتار کن و توقع نداشته باش و نداشته باشن ازت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
دوست ندارم هایدش کنم میگم ضعف ولی از اینورم از بی تفاوتیش ته دلم ناراحتم و هی تو مغزم بزرگش میکنم

باورش برام سخته 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

😒واقعا خیلی درد بزرگیه ریپلای نکردن مادرشوهر خدا کمک کنه که ریپلای کنهمن صلوات می‌فرستم برای حل این ...

بجای زخم زبون زدن مثل یک مشاور کمک کنید اگر نمیتونید سکوت کنید 

بجای زخم زبون زدن مثل یک مشاور کمک کنید اگر نمیتونید سکوت کنید

زخم زبون چی 

خدایی این رو زخم زبون دیدی؟!

زخم زبون یعنی مشکل بزرگ و عمیق داری کسی بیاد بهت سرزنش کنه خدایی مشکلت الان عمیق و بزرگه ؟!

بزرگ بشید.از در فان گفتم تا خودت بفهمی چقدر موضوع بی اهمیت هست عزیزم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.