یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مجردم و کاملااااا سینگل ولی اگه نامزدته ب نظرم کلامی هم که شده محبت کن ، من کل کتاب زنان کوچک رو روی یه نفر قبلا پیلده کردم یکی گاو باشه هیچ سیاستی روش جواب نمیده ، خودتو درگیر محل دادن ندادن نکن ، محبت کن
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
نباید بزاری تغییرت بده...نباید بزاری خواسته هات نادیده بگیری...محبت کن ..ولی مثلا بگو ناخن صورتی بیشتر دوست دارم تا نارنجی ک تو میگی ولی سعی میکنم ی بار محض تو نارنجی بزنم
دقیقا منم از روهمین کتاب گفته بود بی محلی کردمولی اون واقعا خیلی محبت می کنه
نکن اون کتاب واسه اروپاییای بی دغدغه و گوگولیه نه ما
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور