2777
2789
عنوان

عکس چشمشو عمل کرده

92 بازدید | 4 پست

چشام ۱ و نیم نمره ضعیفن از عینک زدن خسته شدم تصمیم اینه تا قبل شروع دانشگاه عمل کنم خوب میشم تا مهر ؟ کسی عمل کرده درد اینا نداشت بعد تاثیر هم داشت همش میترسم دوباره مث‌ قبل شه

شاید خسته باشم از تموم دنیا و آدماش اما اونقدر قوی میمونم تا اونا خسته بشن : )

خواهره من عمل کرد .خیلی راحته اصلا هم برنمیگرده . فقط تا یک هفته میگفت یکم‌میسوزا که دو روزه اول واسش سخت بود .همین و بس. حتما اینکارو بکن .من خودمم رفتم نوبت زدم واسه عمل ولی فهمیدم باردارم فعلا کنسل کردم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره من عمل کرد .خیلی راحته اصلا هم برنمیگرده . فقط تا یک هفته میگفت یکم‌میسوزا که دو روزه اول واس ...

چقدر خوب ممنون

من شش ماهه عمل کردم با نمره چشم چهار اره راضیم خدارشکر تا سه روز درد نه سوزش داشتم بعدش هم حدود یک‌ ...

چه عالی ممنون