2777
2789

میانگین قدی دخترا تو ایران همین 

البته نی نی سایت مستثنی از ایران و جهان اینجا همه سوپر مدلهای روسیه ایی هستند پس اگه با ملاک نی نی سایت خودتو می سنجی بله اما طبق آمار قد در کشور شما نرمالی 

شکیرا ک نصف پسرا از جمله تام کروز با اون ثروت خودش کشت انقد پیشنهاد ازدواج داد و ردش کرد شکیرا هم قد شماست شانس باید باشه عزیزه من دختره من شانس

الان دختر همسایمون پدر معتاده خودشن کلا عملی

بعد رفته زن ی پسر فوق پولدار و باخانواده شده.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶۴ دوست داشتم همیشه ۱۷۰ باشم هییی

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

شکیرا ک نصف پسرا از جمله تام کروز با اون ثروت خودش کشت انقد پیشنهاد ازدواج داد و ردش کرد شکیرا هم قد ...

😐😐😐😐 الان دارید غیرمستقیم به استارتر میگید درسته که جذاب نیست ولی ممکنه شانس باهاش یاز باشه؟ 

لازم به دلداری مسخره و صدالبته با توهین زیرپوستی ندارند 

عالیه همینطوری ام.

من با قد 155 احساس ظریف بودن دارم نه کوتاهی😁

نشکنی حالا ظریف😆

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷