2777
2789

میانگین قدی دخترا تو ایران همین 

البته نی نی سایت مستثنی از ایران و جهان اینجا همه سوپر مدلهای روسیه ایی هستند پس اگه با ملاک نی نی سایت خودتو می سنجی بله اما طبق آمار قد در کشور شما نرمالی 

شکیرا ک نصف پسرا از جمله تام کروز با اون ثروت خودش کشت انقد پیشنهاد ازدواج داد و ردش کرد شکیرا هم قد شماست شانس باید باشه عزیزه من دختره من شانس

الان دختر همسایمون پدر معتاده خودشن کلا عملی

بعد رفته زن ی پسر فوق پولدار و باخانواده شده.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۶۴ دوست داشتم همیشه ۱۷۰ باشم هییی

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

شکیرا ک نصف پسرا از جمله تام کروز با اون ثروت خودش کشت انقد پیشنهاد ازدواج داد و ردش کرد شکیرا هم قد ...

😐😐😐😐 الان دارید غیرمستقیم به استارتر میگید درسته که جذاب نیست ولی ممکنه شانس باهاش یاز باشه؟ 

لازم به دلداری مسخره و صدالبته با توهین زیرپوستی ندارند 

عالیه همینطوری ام.

من با قد 155 احساس ظریف بودن دارم نه کوتاهی😁

نشکنی حالا ظریف😆

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷