2777
2789
عنوان

امپول بتا قبل از سزارین

95 بازدید | 17 پست

خانوما من روزی که دقیقا ۳۸ هفته میشم قراره سزارین شم این امپول بتا جریانش چیه دقیقا دکتر من تجویز نکرده یه سریا میگن باید بزنی تجربه ای دارید اگر بگید ممنون میشم

اگه منظورت بتامتازون ک برای آلرژی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونایی که قبل از ۳۸ هفته یعنی تو ۳۶ و ۳۷ هفته علایم زایمان دارن امپول بتا میزنن که ریه بچه اماده بشه واسه به دنیا امدن چون زیر ۳۸ هفته ریسکه ممکنه بچه با به دنیا اومدن خفه بشه چون ریه اس به محیط اب عادت کرده 

ولی از ۳۸ هفته بدن خود نوزاد هورمون واسه اماده شدن ریه رو میسازه و نیاز به امپول نیس

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
نوشته برای تشکیل ریه جنین

اونو مگه هفته ۲۵ نمیزنن؟ هفته ۳۸ ک جنین کامله چرا باید آمپول ریه بزنی اخه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نه عزیزم نیاز نیس هرچند اگه بزنی هم عوارضی نداره اگه دکترت گفت بزن

عزیزم درباره واکسن کزاز هم اطلاعی داری؟الان تزریق نشه ممکنه خطرناک باشه یا بعد سزارین هم میشه زد؟

چند هفته بودی؟ دوقلو بودن بچه هات؟

سه قلو 31 هفته تو این مدت اینقد به دکترا گفتم برام بنویسید گفتن نیاز نیست سر آنزیم کبدم خواستم بستری بشم گفتن انقباض داری باید زایمان کنی دوساعت قبل زدن آمپول و 

عزیزم درباره واکسن کزاز هم اطلاعی داری؟الان تزریق نشه ممکنه خطرناک باشه یا بعد سزارین هم میشه زد؟

واکسن کزاز رو از ۲۷ تا ۳۶ هفته باید میزدن هم مادر و هم نوزاد رو ایمن میکنه

از دکترت بپرس که چرا تا حالا واکسنو نزدن 

واکسنای سرخک و ...رو قبل بارداری میزنن معمولا 

سه قلو 31 هفته تو این مدت اینقد به دکترا گفتم برام بنویسید گفتن نیاز نیست سر آنزیم کبدم خواستم بستری ...

دوساعت قبل به چه درد میخوره 

همه جای دنیا مخصوصا تو چندقلو زایی از ۳۷ هفته امپولا رو میزنن تازه برای بعضیا دو سه بار هم میزنن 

انشالله بچه هات زیر سایه شما بزرگ بشن و خوشبختیشونو ببینی

دوساعت قبل به چه درد میخوره همه جای دنیا مخصوصا تو چندقلو زایی از ۳۷ هفته امپولا رو میزنن تازه برای ...

قربونت اره دیگه مخصوصا که سه قلویی ته تهش 34 تا 36 باشه اونم خیلی به ندرت پیش بیاد من خیلی گفتم گفتن نیاز نیست ولی یه خانمی مشکل فشار خون داشت براش تو چند مرحله زده بودن