خانوما من روزی که دقیقا ۳۸ هفته میشم قراره سزارین شم این امپول بتا جریانش چیه دقیقا دکتر من تجویز نکرده یه سریا میگن باید بزنی تجربه ای دارید اگر بگید ممنون میشم
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اونایی که قبل از ۳۸ هفته یعنی تو ۳۶ و ۳۷ هفته علایم زایمان دارن امپول بتا میزنن که ریه بچه اماده بشه واسه به دنیا امدن چون زیر ۳۸ هفته ریسکه ممکنه بچه با به دنیا اومدن خفه بشه چون ریه اس به محیط اب عادت کرده
ولی از ۳۸ هفته بدن خود نوزاد هورمون واسه اماده شدن ریه رو میسازه و نیاز به امپول نیس
بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
اونو مگه هفته ۲۵ نمیزنن؟ هفته ۳۸ ک جنین کامله چرا باید آمپول ریه بزنی اخه
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
سه قلو 31 هفته تو این مدت اینقد به دکترا گفتم برام بنویسید گفتن نیاز نیست سر آنزیم کبدم خواستم بستری بشم گفتن انقباض داری باید زایمان کنی دوساعت قبل زدن آمپول و
دوساعت قبل به چه درد میخوره همه جای دنیا مخصوصا تو چندقلو زایی از ۳۷ هفته امپولا رو میزنن تازه برای ...
قربونت اره دیگه مخصوصا که سه قلویی ته تهش 34 تا 36 باشه اونم خیلی به ندرت پیش بیاد من خیلی گفتم گفتن نیاز نیست ولی یه خانمی مشکل فشار خون داشت براش تو چند مرحله زده بودن