2777
2789

همسرم رفت کربلا. امشب تماس تصویری گرفت وسط قدم زدنا گوشیرو گرفت سمت مسیر. منم یه چند قدم راه رفتم طرف حرم. نه تونستم بگم التماس دعا نه تونستم بگم جام خالی. نه هیچی. فقط یه ساعت دارم گریه میکنم سرم داره میترکه. از اول خلقت غمگینم. به چیزی بگید آرم شم😔

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دل رو بسپار ب راه امام  و توکل کن ب خدا 

ب کربلا رفتن نیست که

چه کربلا نرفته ها که کربلایی هستن و بر عکس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دل رو بسپار ب راه امام و توکل کن ب خدا ب کربلا رفتن نیست کهچه کربلا نرفته ها که کربلایی هستن و بر ع ...

فقط اون نیست دیگه نمی‌دونم کی میخواد ذهنم خالی شه انشالله قسمت همه😔

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اون نیست دیگه نمی‌دونم کی میخواد ذهنم خالی شه انشالله قسمت همه😔

مشکلاتت رو هم بسپار ب خدا و بیشتر از حد بهشون فکر نکن و وقت  نزار خیلی چیزا دست ما نیست ب زمان نیازه تا درست بشه 

با فکر و غصه هاشو مشکلی حل نشده ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مشکلاتت رو هم بسپار ب خدا و بیشتر از حد بهشون فکر نکن و وقت نزار خیلی چیزا دست ما نیست ب زمان نیازه ...

اره با غصه خوردن درست نمیشه و نشده. ممنونم.