2777
2789

شنبه قراره برم مهد. مربی نیستم. منشی هستم

گفت که بچه هارو از مادرشون تحویل میگیری یا موقع برگشت تحویل مادرشون میدی. با بچه ها برخورد خوب میکنی

من تا حالا با بچه ها برخورد نداشتم خیلی

چطوری خوش آمد بگم. چجوری رفتار کنم ک مدیر جذبم کنه 

جمله هایی ک باید برای برخورد با بچه ها و مادرشون استفاده کنم رو بگید لطفا

گف فقط مهمه که چطوری برخورد کنی

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت نره بچه ها مخصوصا کوچیک خیلی اذیتت می‌کنن 

شاید بقیه بکن بچن ولی خیلی چیزا رو متوجه میشن و قضاوت میکنند و بقیه رو گول می‌زنن و اذیت می‌کنن 

دقیقا مثلا وقتی بهشون میگی شلوغ نکن می‌فهمه ولی باز ادامه میده 

امیدوارم موفق باشی عزیزم و صبور 💖

سلام عزیز دلم . سلام دختر قشنگم . سلام گل پسر صبحت بخیر عزیزم خوش اومدی دلم تنگ شده برات بیا بریم پیش ... جون ببین پسر قشنگمون اومده  با شادی و روی باز باید برخورد کنی باهاشون دیگه . خوبه برخورد طولانی مدت دارین

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بگو سلام عزیزم صبحت بخیر 

خوش اومدی  

بهشون دست بده 

از یه وسیله ای که دارن تعریف کن مثلا بگو چه لباس قشنگی پوشیدی چقدر بهت میاد یا دختر بچه مثلا موهاش رو بافته بگو چقدر قشنگه شده موهات کی برات بافته 

دستش رو بگیر بگو بیا بریم پیش دوستات یا مربیت منتظرتن کیف خوشگلت رو نشون اونا هم بدیم 

مربی هم ببین چی صدا میکنن همونه بگو مثلا بهش میگن خاله فلانی توهم بگو خاله 

موقع خداحافظی هم بگو فلان جون خداحافظ عزیزم دلم  

فردا منتظرتم  شب زود بخواب صبح با انرژی باشی کلی بازی کنیم  از این حرفا جلوش پیش مادر پدرش تعریف کن بگو فلان جون خیلی دختر خوبی بود امروز 

همه اینا رو با خنده و لحن مهربون بگو 

خشک نباید با بچه حرف بزنی ولی نمیخواد صدات رو بچگونه کنی 

کنار اسمش هم یه جون و عزیزم بزار 

سلام و خوش امد گویی های پر انرژی و شاد ، اسم بچه ها رو با پسوند و پیشوند های دلنشین صدا بزنید ، یه تایمی برای معرفی و اشنایی بذارید , توجه و محبت یکسانی نسبت به بچه ها داشته باشید و ابراز کنید ، رفتار و گفتارتون بهشون احساس امنیت بده تا شما رو وارد دنیای کودکانه شون کنند ، زیبایی هاشون رو به زبون بیارید و تحسین کنید مخصوصا رفتارهای زیباشون رو

خدا حافظی های گرم و صمیمی داشته باشید و و و 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱