2777
2789

چقدر ذوق داشتم

هرشب لوازم تحریرامو نگاه میکردم منتظر روز اول مدرسه

کتابارو میدادن انقدر بوشون میکردم چون عاشق بوی نویی کتابم

با چه ذوقی همرو جلد میکردم

چقدر دنیامون رنگی و قشنگ بود

چقدر دلم برای والیبال بازی کردن و غیبت پشت سر معلما تنگ شده

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

منم ولی بعد یاد استرس امتحان و..میوفتم می‌گم خوب شد تموم شد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقیقتا هرچقدر توی سختی زندگی و بچه داری پاره بشم هیچوقت دلم برای مدرسه و درس خوندن تنگ نمیشه😑😂

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

منم ولی بعد یاد استرس امتحان و..میوفتم می‌گم خوب شد تموم شد

من ادم ریلکسی بودم اصلا تجربه نکردم این استرسو

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

و مایی که مدارس شروع نشده داریم میمیریم💔

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

من هیچ ذوقی ندارم هیچی تابستون عالی بود برام حداقل خواب صبحش ب همه کارام می‌رسیدم بچه های کلاسمون یک ...

اره جو مدرسه خیلی تاثیر داره

بچه های ما همه خاکی و مشتی

دبستان راهنمایی اره واقعا

من عاشق راهنمایی و دبیرستان بودم حیف کرونا گند زد بهش

حقیقتا هرچقدر توی سختی زندگی و بچه داری پاره بشم هیچوقت دلم برای مدرسه و درس خوندن تنگ نمیشه😑😂

دیگه سلیقه ایه