2777
2789
عنوان

عفونت زنانه دارم

250 بازدید | 14 پست

اصلا درمان نمیشم پیش بهترین دکتر هم رفتم منم دیگه ول کردم الانم ازمایش کل بدن دادم عفونت شدید دارم نمیدونم از اونه یا چی الانم پول ندارم مونده ماه بعد بعد حقوق ها برم ببینم چمه  

علائمت چیه؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چیه؟

اصلا هم عزیزم شورت نمیپوشما بعد که میپوشم میبینم یه کوچولو انگار زرد شده نمیدونم که چیه عزیزم دیوونه شدم حتی دکترم رفتم گفت فشار بده از سینه هات شیر میاد یا نه گفتم منم اصلا نمیدونم انقد اعصابم خوردددده

عفونت ادرار دارین شما فک کنم،باید تا میتونی آب بخوری

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دمنوش پونه کوهی،گل پنیرک ایناهم خیلی خوبه

قند مصنوعیم کلا حذف کن 

قند مصنوعی سمه 

ناشتا دمنوش گل محمدی و یه تکه خیلی کوچک دارچین

و بعد شام دمنوش (۵عناب یک ق پونه کوهی نصف ق اویشن یک قاشق پنیرک و خیلی کم زردچوبه بزار چند دقیقه با دمای کم قُل بزنه بعد صاف کن بخور هرشب . 

دقیقا قبل خواب تا سه شب نصف ق شکر سرخ بنداز توی اب سردبخور .

غذا های حاوی نخود بخور .

اگر تونستی آب سیب حتما تازه هرروز بخوری عالیه 

با وعده نهار ماست موسیر طبیعی محلی بخور .

نیم ساعت بعد نهار یک قاشق سرکه سیب اصل محلی خیلی مهمه با کیفیت باشه توی نصف لیوان اب با یه کم عسل قاطی کن بخور تا یک ماه عالیه همه چرکا رو خشک میکنه .