2777
2789

چند وقته خیلی اشتباه های زیادی داشته هز دفعه اومده معذرت خواهی کرده گفتم اشکال نداره و بخشیدم (خطا هاش درحد خیانت نبوده چیزای معمولی ) ولی خب نمیدونم خودم چم شده اصن حوصلشو ندارم نمیخوام باهاش حرف بزنم 

هر موضوعی ک باهم صحبت میکنیم یک چیزی میگه ناراحت میشم 

خسته شدم از بس بهش گفتم چیکار کنه چیکار نکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم تو رابطه ها نمیدونم شاید نباید همون اول ببخشی چپن ادم دست خودش نیست دیگه طرف از چشمش نیوفت ...

گفت بریم بیرون منم خیلی حوصله نداشتم گفتم نیم ساعت بیشتر نشه میخام برم باشگاه 

تو اون نیم ساعت هیچچ حرفی درمورد کارایی ک کرده بود نزد 

حتی هیچ جایی هم هماهنگ نکرده بود بریم 

بعد ک بهش گفتم عین احمقا معذرت خواهی کرد گفت حواسم بهت پرت شده بود و دلم تنگ شده و از این چرت و پرتا😕

گفت بریم بیرون منم خیلی حوصله نداشتم گفتم نیم ساعت بیشتر نشه میخام برم باشگاه تو اون نیم ساعت هیچچ ح ...

این تایپکو دیدم کلا یاداور رابطه خودم شپ بخدا نمیدونم بهت بگم چی چون دیگه نمیشه برگردوندش از اول

یه چیزوووو خوب فهمیدم ک بعد هر اشتباهی ک دیدم تند نبخشم

تند نبخشیدم یک هفته قهر بودم ولی خب صرفا بهش گفتم بخشیدم ک دیگ معدرت خواهی نکنه واقعا حوصله شندین حرفای تکراری نداشتم 🥲

خطاهاش در چه حد بوده

چیزای خیلی معمولی 

در حد اینکه مثلا یک چیزی گفت فکر کردم حرفمو مسخره میکنه سر این دعوا کردم 

یا یک شب با اینکه گفتم نرو تنیس گفت حالم خوب نیست باید برم و اینا ساعت ۱۱ شب رفت تا ۱ (همیشه همین تایم میره و سر این خیلی بحث کردم ک زودتر بره )

سر این دوتا خیلی دعوا های بدی کردیم