2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک حذف افراد از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
احتمالا جاهایی ضربه خوردند واینجوری می خوان تلافیش را سر دیگران خالی کنندشاید هم فکر می کنند واقعا ک ...

مثلا یه خانم تازه عروس از مهمونی خانواده شوهرش نوشته بود از رفتار بد خواهر شوهر هاش که دیر آمده بودند به غذاش بی محلی کردن 

کاش می‌فهمیدن بدجنسی سیاست نیست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه خانم تازه عروس از مهمونی خانواده شوهرش نوشته بود از رفتار بد خواهر شوهر هاش که دیر آمده بودن ...

درسته بدجنسی سیاست نیست، ولی نمیدونم چرا ظالم ها سالم ترند، هیچی شون هم نمیشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درسته بدجنسی سیاست نیست، ولی نمیدونم چرا ظالم ها سالم ترند، هیچی شون هم نمیشه

تمام عمر یادم نمیاد لحظه ای بد کسی بخواهم و کسی که اذیتم کنه فوری جواب میگیره

خدا لعنتشون کنه چرا همچین تهمتی زدن

گفتن چون خودتون باهم آشنا شدین پس دختر خیابونی هستی گفتن ترشیدی سنت بالاس کسی نخواستت خودتو انداختی گردن داداشمون گفتم پسرخالم ده ساله خواستگارمه ولی برا من مثل داداشمه وگرنه بدون خواستگار نیستم که تهمت زد که ده سال زیرخوابش بودی و ما نمیزاریم داداشم توروبگیره .. میدونی موهام سفید شدن سفید هاااا. خدا لعنتشون کنه من که سپردم خدا حسرت خوشبختی بچه هاشونو بدلشون بزاره هرکاری بامن کردن خدا سهم بچه هاشون کنه... جونیمو با گریه و اشک گذروندم 

منم همین اعتقاد وداشتم ودارم ولی یه عده واقعا شیطان صفت هستن .

قبول دارم اما کاش به جای آدم رذایل اخلاقی حذف میشدند  

سر دسته همشون هم حسادت البته دروغ و ....خیلی بد هم سرچشمه همشون همه گناهان اخلاقی و ظلم حرص وحسادت

خدا سر دخترای خودشون بیاره غصشو نخور بسپار بخدا و با همسرت خوش باش

الهی آمین ان شالله هم دختر هم پسراشون طعم خوشبختی رو نچشن همونطور که مزاشتن ما طعم خوشبختی رو بچشیم🤲🤲 والا جوونی و روزای خوش داداششونم جهنم کردن نمی فهمن عروسو که بکوبن ناخوداگاه گله وشکایت به داششون میکنه و زندگیه ایشونم جهنم میشه. هرچند تصمیم گرفتیم کلا انگار از اول نبودن گذاشتیمشون کنار..