2777
2789

اره 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انیان تازنده هست فرصت جبران داره نمیگم جبرانو توبه تاخیربیفته ها میگم منظوز تا عمر داره انسان بهش فرصت درست زندگی کردن داده شده 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

حتماً بخشیده میشه، چون خدا خودش تو قرآن بارها گفته که اهل توبه رو دوست داره، حتی اگه چند بار توبه شکسته باشن ولی با دل واقعی برگردن.

سوره زمر، آیه 53:

«قُلْ يَا عِبَادِيَ ٱلَّذِينَ أَسْرَفُوا۟ عَلَىٰٓ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا۟ مِن رَّحْمَةِ ٱللَّهِ ۚ إِنَّ ٱللَّهَ يَغْفِرُ ٱلذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُۥ هُوَ ٱلْغَفُورُ ٱلرَّحِيمُ»

(بگو: ای بندگان من که بر خودتان اسراف کرده‌اید، از رحمت خدا ناامید نشوید، همانا خدا همه گناهان را می‌بخشد.)

یعنی حتی اگه هزار بار اشتباه کرده باشیم، تا وقتی زنده‌ایم، راه برگشت بازه. خدا مهربونه و دنبال بهانه‌ست که ببخشه، نه مجازات کنه

صد بار اگر توبه شکستی باز آ...

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

حتماً بخشیده میشه، چون خدا خودش تو قرآن بارها گفته که اهل توبه رو دوست داره، حتی اگه چند بار توبه شک ...

مرسی خیلی نیاز داشتم با یکی حرف بزنم اخه حس میکردم دیگه کلا خدا نگام نمیکنه صدامو نمیشنوه....

نمازمو ترک کردم خیلی از خدا دور شدم از هر لحاظ دلم میخاد بهش نزدیک بشم 

اگر آنهایی که از من دور شدند می‌دانستند چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم از شدت شوق می‌مردند و بند بند وجودشان از هم جدا میشد.. 

حدیث قدسیه.. 

يعنی خدا خودش گفته 🙃

هر وقت خواستی گناه کنی هرچند کوچیک... حتی مثلا اسراف یذره آب.. فکر کن اگه اینکارو نکنی خدا چند برابر دوست داره /: فکر کن تو یکیو دوسش داری به بعد هی تلاش میکنی اونم دوست داشته باشه اگه فهمیدی اونم دوست داره چقد خوشحال میشی... حالا اون یه آدمه ممکنه حتی یه آدم اشتباه باشه... ولی الان تو میخوای محبت خدا رو جلب کنی خدا کم کسی نیستا.. میدونی اگه خدا دوست داشته باشه به چیا میرسی ولی ما آدما از جمله خودم فقط فکر این دنیاییم دیگه حرف مردم برامون از حرف خدا مهمتره 💔:-)

یه لحظه هم فکر نکن خدا نمیبخشه یا نه... برگرد.. همین الان برگرد مثل من که تو یه لحظه تصمیم گرفتم عوض شم 🙂

اگر آنهایی که از من دور شدند می‌دانستند چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم از شدت شوق می‌مردند و بند ...

وای اینو خودم خونده بودم 🥺🥺

چقدر قشنگ حرف زدی مرسی ازت خیلی نیاز داشتم یکی اینارو بگه 🥲

کاش بتونم عوض بشم کاش ارتباطم با خدا بیشتر بشه

وای اینو خودم خونده بودم 🥺🥺چقدر قشنگ حرف زدی مرسی ازت خیلی نیاز داشتم یکی اینارو بگه 🥲کاش بتونم ع ...

قربونت عزیزم 

می‌دونی هیچی بهتر از ارتباط با خدا نیست یه آدم بیاد به بزرگترین آرزوش تو دنیا برسه تهش چند روز خوشحاله ولی فقط خداست که ارتباط باهاش ادمو تو هر شرایطی به معنای واقعی کلمه زنده میکنه یه مثال قشنگ یجا گفته بود فکر کن یه بچه تو خیابون یه عروسک میبینه محو تماشاش میشه مادرشو گم میکنه حالا که میبینه مادرشو گم کرده دیگه هیچ عروسکی خوشحالش نمیکنه تا مادرشو پیدا کنه :-)

خدا هم اینجا مثل همون مادره که ما دائما گمش میکنیم شاید برسیم به عروسک که همون مادیات و ایناست ولی خب از فطرتمون که نمیتونیم فرار کنیم ما به خدا نیاز داریم تهش اونه که برامون میمونه 🫠