2777
2789
عنوان

اين وقت شب اين سوال ذهنمو درگير كرده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست
خب دخترا نه سالگي واقعا زوده اون موقعه بچه اسسس

دخترا عقلشون زودتر از پسرا تشکیل میشه

و بلوغ هم زدتر براشون اتفاق میفته

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

ممکنه یک خانم توی 24سالگی واقعا خوب وبد رو بفهمه؟!؟

دقيقا سوال منم هست

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در ادیان مسیحیت و یهودیت اجازه عبادت به زن داده نمیشد مگر خیلی معدود مثل حضرت مریم  چون میگفتن زنها از شیطان هستن و ناپاک و با ظهور اسلام برتری زن نسبت به مرد آشکار شد. 

و برای همین خیلی از علمای یهود و مسیحیت با اسلام دشمن شدن

خب اگه مثلا من الان ك ٢٥سالمه تازه به خودم اومدم برا نماز روزه اينا تكليف چي ميشه ☹️؟توبرنامه زندگ ...

خدا خیییلی بخشنده اس ! 

خیییییییییلی ! 

فقط کافیه توبه کنی ، اینقدر آرامش قشنگیه ک هیچ جا پیدا نمیشه!

اصلا حس و حال خیلی خوبیه !

برای نماز و روزه ، در صورت وجود و تا اونجایی ک می تونی همراه با نماز ۵ گانه نماز قضاها رو بخون ، مطمئن باش اگر خدایی نکرده نتونستی همش بجا بیاری ، همینکه دل و قلب و روحت با خداس ، خدا می بخشه !

با مراجع تقلید هم صحبت کن

برای اطلاع بیشتر کتاب بهشت جوانان را بخونید زن را از تمام وجهه ها در ادیان و از نظر تمدن ها مقایسه کرده بعد مت. جه میشید زنها چقدر قبل از اسلام جنس دوم بودن مخصوصا در ادیان تحریف شده مسیحیت یهودیت بودا زرتشت... 

و کتاب بر اساس تارخ های هرودوت نگارش شده

کتاب زن در سلام و زن در آینه جمال و جلال هم خیلی جالبه

منظورتون نمیفهمم درست!

ببینید ی دختر ممکنه تو ۷ سالگی به این اعتقادات رسیدت باشه و اون موقع اعمال براش ثبت میشه و ممکنه هم ی نفر ۱۰ سالگی به این بلوغ برسه !

بت مراجع تقلید مراجعه کنید بهتره عزیزم!

خدا خیییلی بخشنده اس ! خیییییییییلی ! فقط کافیه توبه کنی ، اینقدر آرامش قشنگیه ک هیچ جا پیدا نمیشه!ا ...

خب دركورد نماز روزه ك مسئله اي نيست چون حق الله هستن 

ولي درمورد حق الناس ك نميشه گفت خدا بخشنده اس چون اگه درحق ي فرد ديگه گناه بكنيم خبببب مربوط به خدا نيست مربوط به بنده خدا هست 

مسئله اينه حق الناس از چه سني ثبت ميشه؟؟

و اينكه واقعا بلوغ افراد باهم فرق دارن يكي بلوغ عقليش هفت سالگي يكي بيست سالگي خب اينجا تكليف چيه؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

خب دركورد نماز روزه ك مسئله اي نيست چون حق الله هستن ولي درمورد حق الناس ك نميشه گفت خدا بخشنده اس چ ...

در بلوغ باید قدرت در تکلیف داشته باشید تا مکلف باشید مثلا بخاطر اضطرار و اکراه کاری کنید یعنی قدرت نداشتید بنابراین محاسبه نمیشه. 

اما خب بیشتر جاها خودمون قدرت انتخاب را داریم که چون داریم بنابراین مسئول هستیم 

بعد هم خدا حق الله را وقتی میبخشه که مکلف جاهل باشه نه اینکه کوتاهی کنه و بگه عیب نداره خدا میبخشه 

این از دروغ های شیطانه

منظورتون نمیفهمم درست!ببینید ی دختر ممکنه تو ۷ سالگی به این اعتقادات رسیدت باشه و اون موقع اعمال برا ...

منظورم اينه اگه مثلا دوتا بچه ٢ ساله همو هل بدن و مثلا اسيبي بهم وارد ميكنند  و مثلا دست يكيشون ميشكنه ولي خب اينا همش دوسالشونه و نميذونن اين كار بديه 

ولي خب مثلا دوتا فرد ببست ساله از اين خبر دارن و خب تو نامه اعمالشون ثبت ميشه 

ميگم خدا از چه سني ثبت ميكنه؟؟

خب دركورد نماز روزه ك مسئله اي نيست چون حق الله هستن ولي درمورد حق الناس ك نميشه گفت خدا بخشنده اس چ ...

قطعا در این مورد حق با شماست ، خدا حق الله رو می بخشه اما حق اناس رو ن

ببینید باید از خود فرد حلالیت طلبید 

در مورد سن هم فک کنم زمانی ک بلوغ برسن باشه 

به آیت الله مکارم می پرسم خبرتون می کنم عزیز! 

قطعا در این مورد حق با شماست ، خدا حق الله رو می بخشه اما حق اناس رو نببینید باید از خود فرد حلالیت ...

تشكر عزيزم💓