2777
2789
عنوان

میخوام سرخ کن گوسونیک بخرم

488 بازدید | 21 پست

سرخ کن گوسونیک مدل ۹۵۸ میخوام بخرم اما نمیدونم جنسش خوبه یانه ؟اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید

فقط یچیزی برام مهمه که نمیدونم این قابلیتوداره یانه 

هنگام پخت غذا اگه درش رو بازکنیم  و ببندیم ایا برنامه پختش از اول شروع میشه یا از ادامه؟

از ادامه

ما چند ساله داریم خیلی عالیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین مدلوداری؟

نمیدونم دقیق

عکسشو داری؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هر چی می خری به این چند تا نکته دقت کن.

نکات خرید سرخ کن بدون روغن:

مارکای خوب:فیلیپس / آزور /گوسونیک و...

نکات قابل توجه:

۱_اول این بدنه ی داخل سرخ کن حتماااا فلزی باشه و از جنس پلاستیک نباشه.

۲_پخت سه بعدی داشته باشه،،یعنی داخل ظرف یا سبد سرخ کن شیار داشته باشه که فیلیپس این ویژگی رو نداره.

۳_سبد توری قابل جدا شدن باشه و بشه درآوردش که بعضی از مدلای فیلیپس این ویژگی رو نداره.

۴_مدلی خوبه که قطع کننده داشته باشه یعنی از سبد رو حین پخت درآوردیم دوباره از اول شروع به پخت نکنه و ادامه بده.

۵_سرد کننده داشته باشه که باعث طول عمر دستگاه میشه.

۶_اون مارکی که پریزش دو شاخه معمولی نباشه و سه شاخه باشه (که نیاز به مبدل ۳ به ۲ داره)کیفیت بهتری داره و نشانه اصل بودنشه.

۷_تو بعضی مارکا ارتفاع دستگاه بلندتره که این باعث میشه فاصله المنت و صفحه ی لمسی بیش تر باشه و خراب نشه مثل آزور.

۸_دو المنته باشه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نه مال ما این نیست

تمام مشکیه و انقدرم دکمه نداره

هر چی می خری به این چند تا نکته دقت کن.نکات خرید سرخ کن بدون روغن:مارکای خوب:فیلیپس / آزور /گوسونیک ...

مرسی عزیزم فقط نمیدونم این دستگاهی که میگم قطع کننده و سرد کننده داشته باشه یا نه

مرسی عزیزم فقط نمیدونم این دستگاهی که میگم قطع کننده و سرد کننده داشته باشه یا نه

برند آزور این ویژگی رو داره و گوسونیک هم من شنیدم داره سرچ کن میاره تو گوگل حتماً.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗