2777
2789
عنوان

چه حال بدی دارم من

88 بازدید | 15 پست

یکساله قهرم خونه بابامم وووو  چه بدبختیا که نکشیدم تو این مدت دوباربه حکم دادگاه برگشتم هردوبار بابدبختی دوباره اومدم خونه بابام چون ادامه این  زندگی کاملا اشتباه باهزار دعواوداستان بلاخره راضی شده شنبه رضایت بده واسه طلاق الان من نمیدونم چه مرگمه حالم یه جوریه هم دوست دارم همه چی تموم بشه هم  نمیتونم قبول کنم دیگه مال من نباشه توروخدا آرومم کنین بدترین حال دنیارو من دارم خدااااا چیکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،

خیلی سختی کشیدی و دلت پر از درد و تردید، اما بدون که این مرحله هم میگذرههههههه.

گاهی خدا بزرگ‌ترین درس‌ها رو تو سخت‌ترین روزها بهمون میده، تا قوی‌تر بشیم و راه درست رو پیدا کنیم.

حالت بد و سردرگمی طبیعی، اما به خدا اعتماد کن که بهترین‌ها در راهه به امیدخدا.

امشب تو خلوتت با خدا حرف بزن، از دل و جون بگو، بهش بگو خسته‌ای ولی میخوای راه درست رو پیدا کنی.

تو تنها نیستی، خدا همیشه کنارت هست و هر چی باش به خیر و صلاح تو ختم میش.

صبور باش، این دردها زودتر از اونچه فکر میکنی تموم میش و تو دوباره آرامش رو پیدا میکنی..

با دعا و استغفار، قلبت رو سبک کن و به خدا بسپار، مطمئن باش نوری در انتظارت هست.

این راه سخت و پیچیده‌ست ولی بدون که تو خیلی قوی‌تری از اون چیزی که فکر میکنی.

هر بار که میخواهی تسلیم بشی، یه نفس عمیق بکش و به خودت یادآوری کن که خدا کنارت و هیچوقت تنها نمیذارت.

زندگی پر از فراز و نشیب‌.. اما هر تاریکی یک روزنه نور داره.

امیدتو نگه دار، آرامش کم‌کم به امیدخدا میاد، فقط کمی صبر و دعا کن.

تو لایق بهترین‌ها هستی..

خدا بزرگ، اون بهترین‌ها رو برات رقم میزن، فقط بهش اعتماد کن..

خدا پشت و پناهت باش

💚یا الله💚
اگ میدونی چیزی نمونده خب پیش بابات بمون همه پل های پشت سرتو خراب نکن،،من دوسش داشتم ک برگشتم بعد اون ...

واقعا نمونده حتی یه ذره حرمت همیت ۱۰ روز پیش درحدکتک کاری بابابام وپسرعموهام دعواکردن