2777
2789
عنوان

امشب کتک خوردم

1736 بازدید | 86 پست

می خواستم ببینم من گناه کارم با نه بخاطر همین تاپیک زدم بچه ها 

شوهرم کلا خیلی کم رو فحش میده پدرم مادرم برادرم هر کدوم رو تا تقی به توقی می خوره فحش میده رابطش زیاد با من خوب نیست یعنی جرات نمی کنم بهش زنگ بزنم بگم کجایی کلا هر موقع زنگ زدم بهش با ترس و لرز بوده بعد جدیدا جاریم چند باره بهش زنگ میزنه هر دفعه دو ساعت حرف میزنه از مشکلاتش امشب بهش گفتم چرا جوابش میدی ؟چرا من جرات نمی کنم بهت زنگ بزنم ؟ من زنتم چطور من نمی تونم بهت زنگ بزنم چرا اون می تونه بهت زنگ بزنه؟

بخاطر همین باهام چسبید دعوا گفت تو من رو به اون می بندی و شروع کرد به فحش دادن ولی این دفعه اون که فحش داد منم فحش دادم دیگه نمی تونستم تحمل کنم بخاطر همین شروع کرد به زدن اینقدر زده که همه یک تنم کبوده سرم درد میکنه

کلا اینجور ادما برا بقیه وقت دارن

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 زیررش خیسه فشاری شده خواسته توجیح کنه مطمعن باش یچی هست بینشون

دقیقا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب بمون بیشتر بژنه امثال شماها حقتونه خب طلاق بگیر وقتی میبینی طرقت لاشی ومهلت نمیده در ک ون جاریه چخبره ۲ساعت  چی بگم اعصابم خورد شد

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بخدا خسته شدم از دستش

میدونم سخته تحملشون

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم دستش بشکنه دیگه اگه نمیخای طلاق بگیری سعی کن نترسی ازش جوابشو بده گیر بده زنگ بزن اصلا نترس هرچیم فحش میده تو جواب بده کتک هم زد بزن حتی نتونی هم  باز نترس دیده میترسه دور ورش داشته محکم باش جلوش گریه هم نکن

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤